Acasă Stirile zilei Social Campania Superbet PariemPeBine continua. Trei noi spitale au beneficiat de teste si...

Campania Superbet PariemPeBine continua. Trei noi spitale au beneficiat de teste si alte mijloace de protectie in lupta cu COVID-19

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Grupul Superbet continua sa fie alaturi de cei aflati ȋn linia ȋntai a luptei impotriva COVID-19 si sustine printr-o donatie proiectul mai amplu “impreuna Testam Cadrele Medicale din Romania”, proiect derulat cu sprijinul Colegiului Medicilor din Romania si menit sa asigure sanatatea cadrelor medicale si a pacientilor. Testele de detectie si de tip RT-PCR achizitionate au ajuns la doua spitale din Bucuresti si din tara – Spitalul de Pneumofiziologie “Marius Nasta”si Spitalul Judetean de Urgenta Drobeta-Turnu Severin.

In cadrul aceleiasi campanii #PariemPeBine si de data aceasta cu sustinerea INACO – Initiativa pentru Competitivitate, Superbet a livrat si montat pereti despartitori la parterul Spitalului Universitar din Bucuresti pentru a spori siguranta celor care il tranziteaza.

“Continuam in directia pe care ne-am ales-o pentru campania #PariemPeBine. Adica, sa fim alaturi de cei care salveaza vieti si sa-i ajutam in SuperEforturile pe care le fac. Putem gasi mereu cuvinte frumoase, dar e mai greu sa gasim timp pentru a ne arata recunostinta prin fapte fata de ei. Consideram ca orice ajutor – oricat de mic – poate face diferenta, daca vine la timp si daca este din suflet”, a declarat Augusta Dragic, presedintele Fundatiei Superbet.

Donatia Superbet este o contributie financiara si logistica la proiectul “impreuna testam cadrele medicale din Romania”, un demers fondat de avocatul Viviana Botoaca, de Dr. Arhitect Adrian Arendt si de serban Georgescu, director Catedra de Studii Asiatice in cadrul Universitatii Romano Americane.

“Cu ajutorul cetatenilor binevoitori si al companiilor responsabile din tara, continuam proiectul privind testarea cadrelor medicale din Romania. in data de 18 mai, 320 de teste au fost donate catre Institutul de Pneumologie ‘Marius Nasta’, in vederea testarii cadrelor medicale, iar catre Spitalul Judetean Drobeta Turnu Severin au fost donate 96 de teste tip RT-PCR si 120 de teste detectie IgG/IgM Covid19”, a detaliat avocatul Viviana Botoaca, aflata si ea in prima linie a celor care fac eforturi sa fie alaturi de cadrele medicale.

Donatia este un nou demers din cadrul campaniei #PariemPeBine desfasurata de grupul Superbet si Fundatia Superbet. Sub umbrela acestei campanii si cu sprijinul INACO – Initiativa pentru Competitivitate, grupul a donat la inceputul lunii mai echipamente de protectie si biocide catre 30 de spitale din Romania din marile orase ale tarii. Superbet a fost prima companie din industria pariurilor sportive si a jocurilor de cazinou care inca de la inceputul coronacrizei a #PariatPeBine si a anuntat o donatie de 1.000.000 de lei pentru achizitionarea de echipamente de protectie, atat de necesare profesionistilor din sistemul sanitar national in noul context medical.

Intregul demers al grupului este parte integranta a programului de responsabilitate sociala corporativa derulat de Superbet, un brand care e mereu activ si implicat in comunitate prin actiuni de care beneficiaza romani din diferite grupe de varsta si medii sociale.

DESPRE SUPERBET

• Fondat in 2008, Superbet este liderul industriei de pariuri sportive si un important contributor la bugetul de stat
• Superbet este prima companie din industria de profil care s-a implicat in lupta impotriva noului coronavirus. Prin Fundatia Superbet, grupul deruleaza in permanenta programe CSR prin care se implica in viata comunitatii
• Compania sustine toate masurile decise de autoritati prin schimbari operationale, prin care se asigura ca angajatii si clientii sunt in siguranta si aplica in mod corect masurile de prevenire a raspandirii COVID-19 in conditii de distantare sociala odata cu reluarea treptata a activitatii
• intre actionarii grupului se afla si gigantul american Blackstone, unul dintre cele mai mari fonduri de investitii din lume
• in 2019, Ziarul Financiar a inclus grupul Superbet in Top 10 cele mai valoroase companii romanesti