Legea privind eutanasierea cainilor vagabonzi a fost deja promulgata si asteapta numai normele de aplicare, ceea ce inseamna ca, de la data stabilita de guvern pentru inceperea actiunii de eutanasiere, cainii vagabonzi vor avea la dispozitie un termen de numai 14 zile in care ar putea fi eutanasiati.

De aici a pornit ideea campaniei publicitare realizate de catei si sprijinita logistic de agentiile V8 Interactive, Propaganda si fundatia Vier Pfoten: satui de discutiile si scandalurile dintre oameni, cateii si-au luat soarta in propriile maini, hotarati sa isi salveze singuri viata!

Astfel ca si-au filmat singurei campania publicitara, au compus tot singuri muzica de ilustrare a clipului realizat de ei si, in prezent, administreaza galeria foto online de unde oricine poate alege sa salveze un catel, accesand www.adoptasisalveaza.ro.

Clipul postat prezinta cateii in plina munca de realizare a clipului produs de ei insisi: filmand, compunand muzica, administrand pagina web si de Facebook a campaniei.

Campania cateilor are si o puternica structura digitala, userii de net putand adopta instant un caine, acesta fiind suportul profesional pe care agentiile V8 Interactive si Propaganda l-au oferit campaniei si, mai ales, cateilor, cu sprijinul Vier Pfoten. In rest, cateii au muncit foarte mult la filmari si au fost foarte disciplinati.

Mecanismul digital de adoptie este extrem de simplu si de eficient, spre deosebire de restul atmosferei generale din societate ce caracterizeaza discutiile despre adoptie/ eutanasiere: imediat dupa vizionarea clipului, userii pot merge direct in galeria foto de unde pot alege sa salveze un catel.

Indemnul cateilor din campania publicitara este simplu: mergeti intr-un adapost public sau intrati pe www.adoptasisalveaza.ro si alegeti un catel, salvandu-l astfel de la eutanasiere!

In foarte scurt va fi disponibil si filmul realizat de cateii insisi. Pana atunci, nu uitati ca puteti share-ui clipul despre campania realizata de catei si, de asemenea, ca puteti adopta voi insiva un caine maidanez!

Uram succes campaniei realizate de catei! Noi, oamenii, putem sa ii sprijinim linistiti, cea mai mare parte a muncii a fost realizata de ei!

Sursa: realitatea.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.