Acasă Life Horoscop Calculeaza-ti schimbarile din 2015! Ce PREDICTII NUMEROLOGICE te caracterizeaza!

Calculeaza-ti schimbarile din 2015! Ce PREDICTII NUMEROLOGICE te caracterizeaza!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Cifra 8 reprezinta anul 2015, o cifra care este asociata cu banii si cariera, puterea si adevarul, in final reprezentand un an al echilibrului.

Lipsa echilibrului in viata poate duce la reale dezamagiri si esecuri, motiv pentru care fiecare dintre noi trebuie sa invete sa-si invinga temerile si sa lupte pentru propriile idealuri. Exista numeroase discrepante intre oameni, societati, clase sociale sau nivele de dezvoltare. Intreaga omenire este construita in jurul acestor brese enorme, insa nimic nu poate ramane in aceeasi forma sau stare.

Cum readucem echilibrul in viata noastra

2015 aduce foarte multe schimbari, ne ofera posibilitatea sa inclinam balanta in favoarea noastra si ne va ajuta sa luam deciziile cele mai bune. Fiind reprezentat de cifra 8, anul 2015 va aduce schimbari semnificative si in zona banilor. Acest lucru nu inseamna ca orice persoana se va imbogati considerabil fata de anul trecut, ci vor exista reale oportunitati de afirmare sau de crestere a veniturilor.

Cifra 8 aduce echilibru si la alte nivele, numeroase persoane vor avea curajul sa isi ceara drepturile, sa se exprime liber sau sa-si confrunte anumite temeri. La nivel global, se va observa o incercare de a face mai mult bine si o crestere considerabila a tolerantei. Daca consideri ca trebuie sa schimbi ceva la propria persoana, 2015 este anul potrivit pentru a face acest lucru. Energiile acestuia te vor ajuta sa vezi orice situatie mult mai clar, sa iei deciziile corecte sau sa evoluezi in cariera.

Anul personal si schimbarile pe care ti le aduce 2015

Pentru a-ti afla numarul personal, trebuie sa aduni toate cifrele corespunzatoare zilei, lunii si anului tau de nastere, iar apoi reduci suma obtinuta la o singura cifra. Numarul obtinut se aduna cu 8, cifra anului 2015 ( si in cazul acesta suma obtinuta se reduce la o singura cifra).

De exemplu: presupunand ca te-ai nascut pe 28 mai 1987, procedezi astfel: 2+8+0+5+1+9+8+7=40, 4+0=4. Am obtinut asadar cifra 4, pe care o adunam cu 8: 4+8=12 (anul personal este cuprins intre cifrele 1 si 9, iar in cazul de fata se face inca o adunare, pentru a reduce suma la o singura cifra): 1+2=3. In acest exemplu, anul personal este 3.

Vezi pe PAGINA URMATOARE fiecare an personal in parte si ce schimbari iti aduce in 2015!

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos