Dupa cata panica a creat virusul Ebola pe toata planeta, nici nu se putea ceva mai socant de atat. Va atentionam ca nu va fi pe placul oricui acest articol in caz ca nu sunteti fani adevarat de filme cu zombie.

Activitatea sustinuta a virusului Ebola in Africa, un real pericol pentru intreaga planeta, dupa cum notifica Organizatia Mondiala a Sanatatii, nu era suficienta pentru a produce destule frisoane si panica, asa ca…

Site-uri de stiri, de credibilitate indoielnica, informeaza, citand surse locale, la fel de demne de incredere, ca doua persoane decedate in urma contactarii virusului Ebola au revenit la viata. In ambele cazuri, petrecute in regiuni diferite ale tarii, invierea nu s-a putut produce decat atunci cand rudele decedatilor erau gata sa dea curs traditiei si sa aprinda rugul pe care se lafaiau cadavrele.

Comunitatile locale s-au declarat ingrozite de cea mai recenta manifestare a miturilor despre magia neagra chiar la ea acasa in Africa si par mai panicate de faptul ca in locul Ebolei s-ar putea trezi batandu-le-n usa vreunul din cadavrele umblatoare.

Sursa: jurnalul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.