Acasă Sanatate Buruiana adusa din cultura sud-americana! Combate obezitatea si a devenit consacrata in...

Buruiana adusa din cultura sud-americana! Combate obezitatea si a devenit consacrata in lumea dietelor!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Aceasta buruiana magica previne obezitatea si este foarte consacrata in lumea dietelor datorita beneficiilor incredibile pe care le ofera organismului.

Cultura sud-americana reprezinta un amestec unic de traditii si simboluri bine cunoscute in intreaga lume. Una dintre aceste traditii este cea a servirii ceaiului mate, o infuzie preparata dintr-o planta numita „yerba mate”. O cana de ceai mate contine de doua ori mai multa cafeina (80) decat ceaiul negru, insa jumatate din continutul de cafeina care se gaseste intr-o cana de cafea (100-200 mg). Yerba mate contine o lunga lista de vitamine, minerale si antioxidanti: complexul vitaminic B, vitamina C, mangan, potasiu si zinc.

10 efecte garantate ale ceaiului mate

Cu un gust usor amarui, ceaiul mate este recomandat de catre specialisti in numeroase probleme de sanatate, fiind recunoscut pentru beneficiile sale. Cea mai apreciata calitate a lui este aceea ca te ajuta sa-ti mentii silueta, prevenind astfel obezitatea. Dar, lista efectelor benefice continua si cu alte virtuti pentru sanatate pe care le are ceaiul mate.

Continuarea pe doctorsanatate.ro!

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos