Pentru prima data in Capitala Romaniei, calatorii sunt invitati sa mearga fara pantaloni in metrou. Evenimentul No Pants Subway Ride (Fara pantaloni la metrou), care are loc la nivel mondial incepand din 2002, este planuit sa se desfasoare duminica pentru prima data si in Bucuresti.

No Pants Subway Ride este un eveniment global, care se intampla an de an si care a inceput in 2002, in New York, la initiativa Improv Everywhere.

In acest an, la eveniment vor participa cel putin 60 de orase din lume, fiind pentru prima data cand manifestarea este planificata sa fie organizata si in Bucuresti, potrivit informatiilor prezentate pe pagina de Facebook dedicata „No Pants Subway Ride”.

Evenimentul se va desfasura duminica, de la ora 15.00, in toate orasele participante.

In Bucuresti, cei interesati sa participe sunt asteptati duminica, la ora 15.00, la iesirea de metrou Unirii – Hanul lui Manuc. Planul pentru ruta si modul in care vor fi organizati participantii va fi anuntat la locul de intalnire.

La punctul de intalnire, participantii vor fi organizati in grupe si impartiti la un anumit vagon. Liderul de grup va imparti participantii in grupe mai mici, atribuind fiecaruia o statie specifica unde sa se dezbrace de pantaloni, respectiv fusta.