Acasă Life Monden Britney Spears: Diva insuportabila de la „X Factor”

Britney Spears: Diva insuportabila de la „X Factor”

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Nici n-au inceput bine filmarile pentru editia americana a concursului „X Factor”, ca taticul acestui show, Simon Cowell, deja regreta ca i-a platit lui Britney Spears o caruta de bani (15 milioane de dolari) pentru a-si arata celebra figura in fiecare editie, in calitate de jurat superfaimos.

Numai ca tocmai aceasta este marea drama: Brit nu prea apare pe la filmari. Sau dispare cand ti-e lumea mai draga. Asa cum s-a intamplat la preselectia filmata pe 24 mai, in Austin.

„S-a ridicat si-a plecat subit, dupa ce un concurent a interpretat foarte prost hitul ei, «Hold It Against Me». A lipsit la urmatoarele patru interpretari. Lumea nu stia daca se mai intoarce”

a declarat o sursa citata de Us Weekly.
Pusa in fata acestor acuzatii, Brit a replicat insa repede pe Twitter:

„Am luat doar o mica pauza, oameni buni!”

E drept ca juratii acestui concurs sunt si ei oameni si au dreptul sa ia cate o pauza, dar felul in care o face artista este cam deplasat.

„Dupa ce un concurent foarte popular a terminat de cantat, Brit s-a ridicat si-a plecat intempestiv spre culise. Bodyguarzii si oamenii din echipa sa s-au ridicat si ei imediat si-au fugit dupa ea. Dar Brit mergea foarte repede. A fost foarte ciudat”

a marturisit un martor despre un alt episod de la filmari.

Ultima ei „disparitie” a avut loc in Kansas City, cand, la fel ca ceilalti jurati, L.A. Reid, Demi Lovato si Simon Cowell, si-a parasit scaunul din cauza comportamentului nepoliticos al unui concurent. Dar, spre deosebire de ceilalti trei membri ai juriului, care s-au intors imediat dupa ce acel concurent a fost scos de pe scena, diva s-a inchis in cabina ei, pana la sfarsitul sesiunii de inregistrari.

Cum episodele acestea s-au tot repetat, iar criticile s-au inmultit, Printesa Pop s-a aparat, punand comportamentul ei pe seama ADHD, tulburare caracterizata prin deficit de atentie. Cantareata spune ca aceste pauze o ajuta sa se concentreze mai bine.

„Britney a fost diagnosticata cu deficit de atentie inca din adolescenta si a luat medicamente pentru asta. Acum, insa, nu mai are voie sa urmeze acel tratament, deoarece ar interfera cu celelalte pastile pe care le ia pentru afectiunile ei psihice. Adevarul este ca Britney poate fi atenta doar atat cat o face un copil de zece ani”

sustine o sursa citata de RadarOnline.com.

Problemele nu se sfarsesc, insa, aici, caci nici parerile ei despre interpretarile concurentilor nu sunt deloc pertinente si intotdeauna impotriva curentului. Daca Simon Cowell, L.A. Reid si Demi Lovato gasesc ceva de criticat, Brit este cea care, dimpotriva, incurajeaza acolo unde nu este cazul.

„I-a spus unui cantaret mediocru ca poate ajunge foarte mare. Simon Cowell a fost socat!”

a declarat un martor.

„Este foarte emotionata si nelinistita. N-are deloc incredere in ea”

continua sursa citata. Semnele sunt ingrijoratoare, dar noi tot speram sa nu asistam la o noua drama publica, marca Britney Spears.