Angelina Jolie a platit 1 milion de lire sterline pentru un elicopter si un pachet de lectii de zbor logodnicului ei, Brad Pitt.

Potrivit tabloidului britanic The Sun, cei doi si-au amenajat cu mai mult timp in urma un loc special de aterizare pentru elicoptere la Chateau Miraval, domeniul lor din sudul Frantei, astfel ca achizitionarea elicopterului a venit natural.

Cel mai probabil noul mijloc de transport va fi folosit de cei doi pentru a se deplasa in orasele din apropiere, indeosebi la Cannes.

Desi Brad Pitt detine deja brevetul pentru pilotaj, acesta va lua cateva lectii suplimentare de pilotaj a aparatului de zbor, inainte de a isi plimba cei 6 copii (3 adoptati – Maddox, Pax, Zahara si 3 biologici – Shiloh si gemenii Knox si Vivienne) cu noul elicopter.

In aceste zile se pare ca s-a rezolvat si conflictul dintre cuplul “Brangelina” si fosta sotiei a lui Brad, Jennifer Aniston, care le-a trimis celor doi un buchet de flori in valoare de 800 de dolari pentru cu ocazia logodnei.

La randul sau Brad Pitt, i-a multumit fostei protagoniste din serialul “Friends”, Jennifer Aniston, trimitandu-i acesteia o cutie continand cateva sticle de vin produs pe domeniul Chateau Miraval.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.