Brad Pitt: Cadou de 1 milion de lire sterline de la Angelina Jolie. Vezi ce a primit! – Cap Limpede

Brad Pitt: Cadou de 1 milion de lire sterline de la Angelina Jolie. Vezi ce a primit!

Angelina Jolie a platit 1 milion de lire sterline pentru un elicopter si un pachet de lectii de zbor logodnicului ei, Brad Pitt.

Potrivit tabloidului britanic The Sun, cei doi si-au amenajat cu mai mult timp in urma un loc special de aterizare pentru elicoptere la Chateau Miraval, domeniul lor din sudul Frantei, astfel ca achizitionarea elicopterului a venit natural.

Cel mai probabil noul mijloc de transport va fi folosit de cei doi pentru a se deplasa in orasele din apropiere, indeosebi la Cannes.

Click pe aceeasi tema:  Gabriela Firea a dezvaluit pe ce va cheltui bugetul de peste un miliard de euro al Capitalei! Cati bani se duc pe transport!

Desi Brad Pitt detine deja brevetul pentru pilotaj, acesta va lua cateva lectii suplimentare de pilotaj a aparatului de zbor, inainte de a isi plimba cei 6 copii (3 adoptati – Maddox, Pax, Zahara si 3 biologici – Shiloh si gemenii Knox si Vivienne) cu noul elicopter.

In aceste zile se pare ca s-a rezolvat si conflictul dintre cuplul “Brangelina” si fosta sotiei a lui Brad, Jennifer Aniston, care le-a trimis celor doi un buchet de flori in valoare de 800 de dolari pentru cu ocazia logodnei.

Click pe aceeasi tema:  13 calitati pe care esti obligata sa i le transmiti copilului daca vrei sa creasca puternic! Nu le ignora!

La randul sau Brad Pitt, i-a multumit fostei protagoniste din serialul “Friends”, Jennifer Aniston, trimitandu-i acesteia o cutie continand cateva sticle de vin produs pe domeniul Chateau Miraval.

spre