Acasă Life Monden Botezul fetitei lui Mihai Petre, pe mana concurentilor MASTERCHEF!

Botezul fetitei lui Mihai Petre, pe mana concurentilor MASTERCHEF!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Botezul fetitei lui Mihai Petre a fost pe mana concurentilor emisiunii „MasterChef”, rezultatele urmand sa fie prezentate in editia de marti, de la ora 20.30, la Pro TV.

Saptamana aceasta concurentii de la „MasterChef” trebuie sa se miste cu talent! Botezul fetitei lui Mihai Petre a fost pe mana lor la capitolul gastronomie, astfel ca celor ramasi in competitia de la Pro TV le-a revenit dificila sarcina de a gati pentru vedete precum Andra, Pavel Bartos si familia, Nea Marin, Dana Rogoz, Adela Popescu si Radu Valcan, Laura Cosoi, Stefan Banica, Nicoleta Luciu si Edi Stancu si baletul pe care il coordoneaza.

Sub atenta observatie a celor trei jurati, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu si Catalin Scarlatescu, care au supravegheat totul pentru ca papilele gustative ale invitatilor sa fie pe deplin rasfatate, concurentii „MasterChef” au avut dificila misiune de a pregati in bucatarie profesionista de cinci stele de la Howard Johnson meniuri rafinate si mai mult decat alese pentru aproape 200 de invitati.

Elwira si Mihai, alaturi de fetita lor Catinca, si-au asteptat toti prietenii la unul dintre cele mai frumoase si importante evenimente din viata lor. Telespectatorii Pro TV vor vedea in editia „MasterChef” de marti ce preparate sofisticate au pus pe masa concurentii si cum s-au descurcat ei in bucatarie. Impartiti in doua echipe, rosie si albastra, concurentii vor avea de trecut proba de foc a botezului, cea mai grea de pana acum, care pune pe umerii lor o uriasa responsabilitate: succesul sau, dimpotriva, esecul unei petreceri, al unui eveniment extrem de important pentru Mihai Petre si sotia sa. Cei trei jurati ii vor sfatui inca de la inceput sa aiba in vedere ca timpii morti duc doar la panica si stres, iar fiecare gest individualist va naste un esec pentru ca succesul unui astfel de eveniment sta in lucrul in echipa.

Sursa: mediafax.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos