Acasă Stirile zilei Stiinta BOMBA aruncata de un PROFESOR AMERICAN: „Vaccinul contra Ebola exista dar nu...

BOMBA aruncata de un PROFESOR AMERICAN: „Vaccinul contra Ebola exista dar nu vor sa-l produca”!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Virusul Ebola a scapat de sub control iar toate statele isi iau masurile de precautie, insa un profesor american arunca bomba, sustinand ca vaccinul contra Ebola exista, dar nu vor sa-l produca.

O informatie incredibila a fost lansata de profesorul american Daniel Bausch, de la Universitatea Tulane, expert in Ebola si alte virusuri. Bausch sustine ca SUA se afla in prezent in posesia tehnologiei si a ecuatiei necesare pentru realizarea antidotului pentru Ebola, insa pur si simplu nu se doreste fabricarea acestuia de catre marile companii farmaceutice.

“Financiar, companiilor nu le convine sa puna la punct vaccinul. Sunt prea multe milioane de dolari investiti, pentru un profit mic. Cateva mii de oameni bolnavi nu sunt suficienti pentru ca un gigant farmaceutic sa faca bani. Daca, Doamne fereste, se intinde epidemia, atunci altfel ar sta lucrurile”, a mai spus faimosul profesor.

El a adus in discutie si faptul ca daca virusul febrei hemoragice ar fi inclus pe lista actelor de bioterorism, si acest fapt ar potenta interesul companiilor farmaceutice. Exista insa zvonuri, neconfirmate oficial, ca luna viitoare ar putea fi lansate teste cu un vaccin anti-Ebola.

887 de decese si 1.600 de bolnavi in Africa de Vest

Un nou bilant furnizat de autoritatile din Africa de Vest a indicat ieri 887 de morti si peste 1.600 de bolnavi, dintre care doi americani. Conform Organizatiei Mondiale a Sanatatii, tarile cele mai expuse, in afara celor de pe continentul negru, sunt cele care au curse directe de avion din Africa, precum Marea Britanie, Franta sau Spania.

Sursa: libertatea.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos