Acasă Sanatate Bogdan Fondrea, unul dintre cei mai cunoscuti medici stomatologi din Timisoara: „Nu...

Bogdan Fondrea, unul dintre cei mai cunoscuti medici stomatologi din Timisoara: „Nu cred in medicamente. As interzice reclamele! Farmaciile sunt o minciuna!”

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Un medic din Timisoara a declarat ca nu crede in cele mai multe dintre medicamentele care sunt vandute pe piata. Doctorul este proprietarul unei renumite clinici din orasul de pe Bega si sustine ca lanturile farmaceutice se imbogatesc prin minciuna, folosindu-se de frica.

Bogdan Fondrea, unul dintre cei mai cunoscuti medici stomatologi din Timisoara, a facut o declaratie pe care putini medici au curajul sa o faca.

“Reclame la medicamente… Eu, ca si medic, le-as interzice. Eu, medic, declar ca nu cred in medicamente. Cred ca farmaciile sunt in mare masura, doar o fabrica de bani si medicamentele sunt mijloace de imbogatire bazate pe frica si minciuna. Nu este o declaratie universala, unele medicamente sunt necesare in anumite cazuri izolate, dar de aici pana la realitatea de azi, e cale lunga. Sa nu vorbim despre prescrierea acestora si pe ce baze se face prescrierea acestora”, spune medicul timisorean, potrivit exclusivtm.ro.

Directorul clinicii din Timisoara a mai declarat ca in practica sa, la mii de pacienti vazuti, “care au primit medicamente cu pumnii, atentie, de la medici, si care iau in continuare medicamente, pot sa spun ca 100% toate <> tratate medicamentos pot fi si le-am si tratat fara medicamente. Prescriu medicamete doar in interventii chirurgicale majore. Industria farmaceutica e… departe de conceptul de sanatate. La urma urmei este o industrie”, a mai declarat medicul Bogdan Fondrea.

Stomatologul este de parere ca durerea are o cauza, dar medicamentele “trateaza” doar durerea, fara sa inlature cauzele: “Nu exista nimic fara cauza. Asa ca, daca exista dorinta si priceperea de a gasi cauza, se va gasi si tratamentul. si, iti garantez ca in stomatologie (cel puțin) cauzele se trateaza fara medicamente”, a mai spus medicul timisorean.

sursa: exclusivtm.ro.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentAlimente bogate in grasimi care iti ingusteaza arterele si te seaca de energie!
Articolul următorO aruncati, dar nu sunteti constienti cat de multi bani puteti castiga!