Acasă Politic Blogul care a publicat documentele cu Elena Udrea si sefa DIICOT, Alina...

Blogul care a publicat documentele cu Elena Udrea si sefa DIICOT, Alina Bica la Paris a fost sters!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Blogul joscenzura2014.wordpress.com care a publicat imagini si documente care le aratau pe Elena Udrea, Alina Bica (procuror sef DIICOT) si Ana Maria Topoliceanu (fosta sefa la CNI) a fost sters dupa doar trei ore de la aparitia informatiilor.

 vezi informatiile prezentate

Elena Udrea a declarat ca in spatele blogului se afla informatii distribuite de Serviciul de Informatii Externe, aceasta acuzand SIE ca este o imixtiune grava in viata privata a unui om politic roman cat si in viata unui sef al unei importante institutii.

Potrivit Elenei Udrea modul in care au fost realizate fotografiile, cu aparatura profesionista, de la distanta si in mai multe locuri din Paris arata ca este vorba de un filaj realizat de membri ai serviciilor secrete.

„Este clar ca nu poate fi vorba de paparazzi (…) Nici un ziarist nu ar fi tinut aceste fotografii timp de 9 luni. Aici este vorba de o colaborare a serviciilor secrete”, a spus Elena Udrea.

Ea a aratat ca factura de la hotel prezentata pe site-ul in care au aparut fotografiile este datata pe 29 septembrie, dupa ce si-a depus candidatura la alegerile prezidentiale, in timp ce fotografiile fusesera facute pe in februarie. Din acest motiv, Udrea intentioneaza sa actioneze in judecata si hotelul la care a stat.

In ce priveste compania pe care a avut-o la Paris, Udrea a explicat ca o cunoaste pe Ana Maria Topoliceanu de 20 de ani si are in comun cu ea profesia de avocat.

„Pe Alina Bica o cunosc de 5 ani, am fost colege in Guvern si avem o relatie de amicitie. Doamna Bica mergea la o intalnire oficiala la Haga si a si plecat duminica cu trenul la Haga”, a spus Udrea.

„Nu am nici un dosar in lucru la DIICOT, am o relatie de amicitie cu cele doua si obisnuim sa mergem des la teatru sau la film. Nu vad de ce sa fim urmarite pana la Paris”, a mai spus Udrea.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos