Acasă Stirile zilei Bani Biso deschide filiale la Timișoara și Roman

Biso deschide filiale la Timișoara și Roman

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Biso Romania, filiala locala a companiei de echipamente agricole austriece deschide doua noi puncte de lucru in Roman si Timisoara, conform wall-street.ro.

Strategia de dezvoltare a companiei prevede ca pana la sfarsitul lui 2012 sa ajunga la un numar de 8 puncte de lucru in Romania, in urma unei investitii totale de 1,7 milioane euro. Filiala din Roman s-a deschis pe 4 aprilie, iar cea din Timisoara va fi inaugurata pe 20 mai.

“Ambele noi filiale, atat cea din Timisoara, cat si cea din Roman, ne ajuta sa acoperim nevoile existente la nivel regional”, arata Andreas Feichtlbauer, director executiv, Biso Romania.

Pentru formarea echipelor ce urmeaza sa dezvolte noile puncte de lucru, Biso Romania are o politica de promovare a angajatilor din interiorul companiei. De obicei acestia sunt recrutati din randul studentilor si instruiti permanent, atat in Romania, cat si in filialele Biso din strainatate, conform cu un plan de training.

Biso Romania si-a inceput activitatea cu un punct de lucru in Calarasi, avand initial 15 angajati. In momentul de fata, Biso Romania are 95 de angajati si peste 1.000 de clienti permanenti. In ultimii 3 ani, compania a investit 7,5 milioane de euro in dezvoltarea sediului central din Drajna, unde se afla birourile, showroom, divizii de service si de piese de schimb dar si o hala de productie, unde vor lucra in viitor 200 de angajati.

Compania austriaca Biso este prezenta in 30 de tari.