Acasă Stirile zilei Social BISERICA din Romania unde DORINTELE ti se indeplinesc daca faci ASTA!

BISERICA din Romania unde DORINTELE ti se indeplinesc daca faci ASTA!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Biserica Sfantul Anton din Capitala este renumita pentru faptul ca multi credinciosi care calca pragul acestui locas sfant se roaga timp de noua marti la rand la o icoana facatoare de minuni si li se indeplinesc dorintele.

De dimineata pana seara, in zilele de marti, in curtea bisericii Sfantul Anton, din zona Unirii, abia daca poti arunca un ac. Deopotriva tineri si varstnici vin aici sa se roage pentru sanatate, pentru liniste in familie, spor in casa, reusite la scoala sau la locul de munca, copii si intalnirea jumatatii. Daca vei merge de mai multe ori, vei intalni aproape aceiasi oameni. Asta pentru ca se spune ca e bine sa vii la slujba, sa te rogi si sa dai acatiste la Biserica Sfantul Anton timp de noua marti la rand.

Parintele Zaharia, care slujeste la biserica, ne-a spus ca in cea de-a zecea marti se aduc drept multumire produse alimentare (faina, ulei etc.), care sunt sfintite. O parte se iau acasa, iar alta parte se lasa acolo, ajungand la oamenii saraci. De asemenea, se aduce o paine, care se imparte la noua persoane. Dupa cele noua marti, dorinta pe care si-a pus-o enoriasul se implineste. Oamenii vorbesc ca datorita rugaciunilor pe care le-au facut la icoana de la Sfantul Anton viata lor li s-a schimbat.

Si-au rezolvat problemele de tot felul pe care le aveau si au gasit linistea sufleteasca pe care o cautau. Sunt enoriasi care obisnuiesc sa vina la Sfantul Anton de ani de zile. Credinciosii povestesc ca dupa ce s-au rugat la icoana de la biserica Sfantul Anton li s-au indeplinit si cele mai arzatoare dorinte. Acatisele si rugaciunile ii ajuta, insa, si pe cei care, din diverse motive, nu reusesc sa vina la biserica in fiecare zi de marti, dar o fac macar o data.

“Aveam un examen greu de dat la facultate. Nu am fost noua marti la rand, ci doar una singura, dar am reusit sa-l iau cu nota mare”, ne-a spus o studenta.

Sursa: cancan.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos