Acasă Stirile zilei Bilantul tragediei din Colectiv: 58 de victime! Care este starea ranitilor

Bilantul tragediei din Colectiv: 58 de victime! Care este starea ranitilor

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Dupa trei saptamani de la incendiul din Colectiv previziunile sumbre ale medicilor incep sa se adevereasca. In primele doua zile de la incendiu decedase 29 de persoane, iar doctorul Ioan Lascar sublinia ca numarul victimelor s-ar putea dubla. In aceasta dimineata numarul victimelor a ajuns la 58.

O alta tanara ranita in incendiul din clubul Colectiv a murit, vineri, la o clinica din Germania, unde a fost transferata in urma cu aproximativ doua saptamani, de la un spital din Capitala.

Potrivit unor surse medicale, tanara care a decedat se numeste Andreea stefan, avea 28 de ani si era printre ranitii din clubul Colectiv care au ajuns in spitale din strainatate, ea fiind internata intr-o clinica din Germania, scrie Gandul.info.

Andreea stefan a fost internata, in 30 octombrie, dupa incendiul din Colectiv, la Spitalul „Sfantul Ioan”, in stare critica, avand arsuri pe corp si arsuri de cai respiratorii. Ulterior, ea a fost transferata la o clinica din Germania, unde a decedat vineri.

La spitale din Germania au ajuns cinci raniti din Colectiv, trei au plecat pe cont propriu, printre care si un cetatean german, iar alte doua, printre care si Loredana Darascu, au fost transferate din spitale din Capitala. Loredana Darascu a murit in 13 noiembrie, la clinica din Germania.

In urma incendiului din 30 octombrie, la clubul Colectiv au decedat 26 de persoane, iar pe drum spre spital a mai murit o persoana. In trei saptamani de la tragedie au decedat alte 31 de persoane, numarul victimelor ajungand, vineri, la 58.

Alte aproximativ 150 de persoane au fost ranite si internate in spitale din Capitala. Dintre acestea, 39 au fost transportate spre unitati sanitare din strainatate, insa zece au decedat, trei in Marea Britanie, unul in Israel, doi in Olanda, unul in drum spre Elvetia, unul in Franta si doi in Germania.

In spitalele din Bucuresti mai sunt internate 44 de persoane ranite in incendiul din Colectiv, dintre 11 in stare critica sau grava.