Cap Limpede

Stirile zilei

Bicicleta MINUNE! Vei SLABI garantat cu aceasta INVENTIE! Vezi VIDEO

A fost descoperit un nou concept de bicicleta cu care vei slabi garantat, avand la baza doua roti, insa nu si pedale. Ceea ce il face nu neaparat un concept mai bun, ci unul nou, de folos mai ales celor care vor sa munceasca mai mult atunci cand ies la plimbare pe doua roti. Vezi aici VIDEO!

O astfel de bicicleta presupune sa mergi cu pas grabit, aproape in fuga, mai repede decat ai calatori fara dispozitiv, conform Gizmag. Poti ridica din cand in cand picioarele, alunecand pe doua roti. Exista si niste hamuri care te vor fixa de bicicleta, pentru ca nici saua nu exista.

Deocamdata a fost conceput doar pentru ciclisti de 1,85 metri, insa, daca conceptul va prinde, el va fi extins pentru oameni cu staturi diferite.

 

Click pentru a comenta

Trebuie sa fii conectat pentru a comenta Conectare

Lasa un raspuns

Ultimele stiri

In top
$(".comment-click-16856").on("click", function(){ $(".com-click-id-16856").show(); $(".disqus-thread-16856").show(); $(".com-but-16856").hide(); });$(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' });$('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); });});