Presedintele Traian Basescu a declarat ca toti politicienii care nu au reusit in profesie isi impodobesc cariera politica cu tot felul de titluri.

„Ii invit pe cei care nu au reusit in profesie si isi impodobesc cariera politica cu tot felul de titluri furate sa renunte la politica. Nu poti sa fii un profesionist mediocru sau neafirmat si sa vrei sa fii important in politica, cand tu nu ai reusit in viata”, a spus Traian Basescu.

„Nu ma refer la nimeni anume, am observat in viata politica romaneasca ca sunt foarte multi politicieni care nereusind in cariera lor profesionala au incercat sa isi acopere nereusitele impopotonandu-se cu titluri complicate „, a mai spus presedintele intrebat daca se refera si la Victor Ponta.

 

El a adaugat ca impostura trebuie sa dispara din politica si ca se duce o campanie de acoperire a imposturii prin promovarea ideii ca „toti sunt la fel”.

 

„Mi se pare ca am ajuns la un moment al adevarului in care impostura din politica trebuie sa dispara si mi se pare in acelasi timp ca se duce o campanie de acoperire a imposturii spunand «toti sunt la fel». Nu, dragii mei, si nu, dragi romani, eu nu sunt la fel cu cei care si-au copiat lucrarile de doctorat sau de masterat. Eu sunt un om care a reusit profesional, iar pe mare nu se fac cadouri, acolo poti sau nu poti sa duci o nava de 306 metri lungime”, a mai spus Traian Basescu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.