Cap Limpede

Politic

Basescu se intoarce la Cotroceni! Referendumul a fost invalidat!

Curtea Constitutionala a decis, marti, ca referendumul din 29 iulie pentru demiterea presedintelui este invalid, iar Traian Basescu va reveni la Palatul Cotroceni.

Judecatorul CC Tudorel Toader a declarat ca decizia privind referendumul de demitere a presedintelui Traian Basescu este „de invalidare” si a fost luata „cu majoritatea legala ceruta”.

„Decizia a fost luata cu majoritatea legala ceruta. Rezultatul este cel de invalidare”, a spus Toader.

Curtea Constitutionala a constatat, in hotararea adoptata marti, ca procedura de organizare a referendumului a fost respectata, ca nu s-a intrunit conditia de cvorum pentru ca scrutinul sa fie valabil si mentioneaza ca la data publicarii deciziei in MO Traian Basescu isi reia atributiile.

Conform unor surse oficiale, decizia a fost luata cu 6 voturi la 3. Sedinta Curtii Constitutionale a durat mai putin de trei ore.

 

Click pentru a comenta

Trebuie sa fii conectat pentru a comenta Conectare

Lasa un raspuns

Ultimele stiri

In top
$(".comment-click-15253").on("click", function(){ $(".com-click-id-15253").show(); $(".disqus-thread-15253").show(); $(".com-but-15253").hide(); });$(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' });$('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); });});