Acasă Politic Basescu jucator a aprins „flacara olimpica” la Cluj

Basescu jucator a aprins „flacara olimpica” la Cluj

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Traian Basescu a aprins astazi la Cluj-Napoca, flacara democratiei in fata miilor de participanti la mitingul organizat de PDL, aceasta flacara va urma sa circule prin toata tara pana la referendumul din 29 iulie.

„Ne-am gandit la ceva, ca tot se apropie jocurile olimpice, ca de astazi pana pe 29 o flacara apropiata de cea olimpica sa arda. Stati ca va spun si povestea ei. Ea se va numi ‘flacara democratiei’ si va fi purtata prin tara de tineri de dreapta. Daca pe 29 noaptea vom constata ca romanii au dat o lectie lui Crin si Victor o vom mentine aprinsa. Daca romanii vor spune da restauratiei, o vom stinge pana la alegerile urmatoare. Dar eu vreau ca ea sa arda si dupa 29 noaptea. Este flacara democratiei in Romania. Flacara democratiei pleaca de la Cluj spre Bucuresti, via Iasi. O dau generatiei urmatoare sa o poarte, nu ca as fi prea batran, dar am si alta treaba de facut”, a spus Traian Basescu.

In discursul sau, presedintele suspendat a reluat atacurile la adresa liderilor USL pe care ii acuza de distrugerea credibilitatii Romaniei, de dorinta de a subordona Justitia si de atitudini antieuropene.