Acasă Politic Basescu face parte din aceeasi echipa cu Ponta?

Basescu face parte din aceeasi echipa cu Ponta?

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Eurodeputatul Norica Nicolai sustine ca pactul de coabitare dintre presedintele Traian Basescu si premierul Victor Ponta functioneaza „foarte bine” si in prezent. 

Ea a dezvoltat ideea spunand ca jocul facut de Basescu si Ponta „nu face altceva decat sa determine populatia sa se scarbeasca in a mai merge la vot”, astfel incat „Romania sa fie dominata de un gen de formula politica totalitara, dictatoriala”.

„De doua saptamani, avem o campanie electorala care n-are nicio legatura cu vreo tema de dezbatere. De doua saptamani, noi discutam despre cate funde taie domnul Ponta si in ce barci se plimba, despre cum a sarit cu parasuta doamna Udrea sau ce acuzatii de coruptie face domnul Basescu. Suntem in prezenta unei strategii clare de campanie electorala si a unui joc ce imi confirma ca pactul de coabitare intre Traian Basescu si Victor Ponta exista in continuare si functioneaza foarte bine. Cei doi nu fac altceva decat sa scoata populatia din jocul democratic, prin comportamentul pe care il afiseaza public. Asta nu face altceva decat sa determine populatia sa se scarbeasca in a mai merge la vot. Un lider politic, sef al Guvernului, presedinte al statului, care incearca sa indeparteze populatia de un drept esential, dreptul la vot, este un lider care isi doreste ca Romania sa fie dominata de un gen de formula politica totalitara, dictatoriala”, a declarat Norica Nicolai, citata de Mediafax.

Europarlamentarul PNL sustine ca Victor Ponta il ajuta pe Traian Basescu sa-si gaseasca un „vehicul politic”, Partidul Miscarea Populara (PMP) fiind cel care ii va da presedintelui „o solutie de iesire” din actualul mandat.

„Constatam ca au aparut tot felul de sondaje de manipulare. Case de sondaj mai mult sau mai putin cunoscute, mai mult sau mai putin atasate politic, fac un joc in care ridica PSD si incearca sa dea o sansa PMP. Aseara (n.r.-luni), a aparut un sondaj in care PSD isi mentine o marja clara de intentie de vot, dar apare doamna Udrea. In opinia mea, cu siguranta lucrurile stau altfel, pentru ca avem si noi propriile sondaje. In realitate, Victor Ponta il ajuta pe Traian Basescu sa-si gaseasca un vehicul politic. PMP este clar partidul care ii va da o solutie de iesire din actualul mandat presedintelui Basescu. Acesta are nevoie sa manipuleze populatia si sa se creada ca acest partid va avea un scor semnificativ…Si la suspendarea din 2012 si acum Traian Basescu face parte din aceeasi echipa cu Victor Ponta. Nu stiu care comanda si care executa, poate n-are niciun fel de importanta, dar este sfidator pentru populatie. Eu consider aceasta campanie o prelungire a tezei de doctorat a consultantului PSD in manipulare publica”, a mai spus Norica Nicolai.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos