Liderul PSD condamnat penal Liviu Dragnea a lansat o petitie online „Sustinem Guvernul Grindeanu”, care este distribuita masiv de liderii PSD. Din nefericire in petitie nu se face referire cu nimic la faptul ca principalele masuri luate au fost de a elibera politicienii infractori si de a legaliza infractiunile politicienilor pana la suma de 200.000 de lei. In acelasi timp, pentru romanii cu credite in euro… cursul euro este in crestere constanta ceea ce influenteaza direct preturile. La toate acestea se adauga cresterea tarifelor la energie la care se adauga pe orizontala toate serviciile si produsele ce au in spate cheltuieli cu energia.

In acest timp, baronul Liviu Nicolae Dragnea, condamnat penal pentru frauda electorala – e cunoscut episodul cu mortii care au votat in Teleorman – este preocupat sa-si salveze pielea lui, a familiei sale, cat si a colegilor sai politicieni din PSD si de la celelalte partide, care au furat Romania prin semnatura lor.

„PSD a castigat alegerile intr-un mod corect, cu un vot masiv. In aceasta luna de guvernare, Executivul a exercitat puterea in mod legitim, in spiritul si litera Constitutiei.
Noi spunem fiecarui roman: indrazneste sa crezi ca viitorul tau este aici, acasa. Obiectivul PSD este sa avem mai multi romani in clasa de mijloc. Fiecare cetatean si fiecare familie care munceste din greu trebuie sa aiba sansa de a face parte din clasa de mijloc, adica sa aiba o slujba bine platita, acces la o educatie de top, servicii medicale de calitate si bani pentru a-si permite o vacanta pe an, in familie. PSD vrea sa readuca Romania pe crestere si sa ridice nivelul de trai al romanilor pentru a face parte din clasa de mijloc. Impreuna indraznim sa credem in Romania!”, se arata in textul petitiei online.

Toate aceste promisiuni vin in contradictie cu situatia materiala dobandita prin infractiuni penale a lui Liviu Dragnea, iata imperiul construit de Dragnea la Alexandria, judetul Teleorman.