Prim-vicepresedintele demisionar al PDL Teodor Baconschi a acuzat la postul RFI Romania ca liderii PDL au dus la pesedizarea partidului preluand „hataruri, cutume si atitudini specifice stangii neocomuniste, care dezgusta”.

„PDL a guvernat responsabil si a respectat acordurile cu FMI si Comisia Europeana, dar s-a si pesedizat. (…) Spun ca a preluat in timp niste hataruri, cutume si atitudini specifice stangii neocomuniste si care dezgusta”, a spus Baconschi.

De asemenea el a aratat ca foarte multi militanti ai PDL s-au plans ca, in timpul guvernarii democrat-liberale, oameni incompetenti au fost numiti in serviciile deconcentrate, fara respectarea unor criterii.

„Sunt foarte multi militanti ai partidului, la baza, care se plang ca in deconcentrate au fost numiti oameni incompetenti sau ca n-au existat criterii pentru selectarea lor. Exista si un sentiment la baza partidului ca insasi comunicarea intre conducerea nationala si filiale nu a stralucit si deci e nevoie de o deschidere pe toate dimensiunile, atat in viata interna a organizatiei politice numite PDL, cat si in dialogul ei cu societatea”, a mai afirmat Baconschi.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.