Avril Lavigne: LOGODNA cu solistul trupei NICKELBACK | Cap Limpede

Avril Lavigne: LOGODNA cu solistul trupei NICKELBACK

Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!

Cantareata canadiana Avril Lavigne s-a logodit cu compatriotul ei Chad Kroeger, solistul trupei Nickelback, dupa o relatie discreta care a inceput in urma cu sase luni.

Relatia dintre Avril Lavigne si Chad Kroeger a fost atat de discreta, incat foarte putine persoane erau la curent cu faptul ca cei doi muzicieni formeaza un cuplu.

Dupa ce au petrecut ultimele sase luni impreuna, rockerii canadieni s-au logodit si urmeaza sa se casatoreasca, a anuntat agentul de presa al cantaretei, conform editiei electronice a revistei People.

Avril Lavigne, in varsta de 27 de ani, si Chad Kroeger, in varsta de 37 de ani, s-au imprietenit in luna februarie, cand au compus impreuna o piesa ce urmeaza sa apara pe cel de-al cincilea album de studio al cantaretei.

„Intre ei s-a infiripat o frumoasa poveste de dragoste in acea perioada, pe care au petrecut-o compunand muzica impreuna”

a declarat un prieten al cantaretei Avril Lavigne.

Chad Kroeger a cerut-o in casatorie pe Avril Lavigne pe 8 august si i-a oferit un inel de logodna cu un diamant de 14 carate.

Loading...

Aceasta va fi prima casatorie pentru Chad Kroeger si cea de-a doua pentru Avril Lavigne, care a divortat, in 2009, de Deryck Whibley, solistul trupei Sum 41.

Ea a avut apoi o relatie cu Brody Jenner.

Avril Lavigne: LOGODNA cu solistul trupei NICKELBACK was last modified: august 22nd, 2012 by Elena Tudor

Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!
spre

Share Page

Close