Acasă Stirile zilei Stiinta AVERTISMENTUL lui Stephen Hawkins: Inteligenta extraterestra se TREZESTE si omenirea se...

AVERTISMENTUL lui Stephen Hawkins: Inteligenta extraterestra se TREZESTE si omenirea se afla in PERICOL!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Spiritele s-au incins dupa ce Discovery Channel a difuzat un documentar cu un comentariu al celebrului fizician Stephen Hawkins, care avertizeaza ca inteligenta extraterestra se trezeste si ca omenirea se afla intr-un mare pericol.

Face un apel catre oameni, de a nu intra in contact cu acestia. Nu este primul apel. Celebrul fizician, care este o somitate in acest domeniu, a mai facut astfel de declaratii, prin care atentiona omenirea de acest pericol iminent.

El afirma ca forme de viata exista in diferite parti ale Universului. In primul zbor pe Marte, cercetatorii isi propun sa analizeze praful care va fi introdus intr-un aparat sofisticat, cu ajutorul caruia vor fi detectate urme de ADN. Ar fi un pas urias pe care omenirea l-ar face in acest domeniu, care are multe necunoscute.

In anul 1977, radiotelescopul din Ohio a inregistrat cel mai lung semnal extraterestru, a durat 37 de secunde si provenea din constelatia Sagetator. In 2004, un alt semnal a fost inregistrat, acesta provenind din constelatia Berbec. In secolul al XIX-lea, savantul suedez Arhenius lansa teoria ca viata pe Pamant este rezultatul unei fecundari care s-a facut pe alta planeta, pe cai extraterestre.

In secolul XX, lumea stiintifica a ignorat aceasta teorie. Astazi cercetatorii europeni au adus in discutie aceasta teorie, fiind foarte interesati de modul in care s-a efectuat transportul vietii pe Pamant.
Unii cercetatori sustin ca in Univers au fost trimise milioane de tone de molecule biologice. Unele dintre aceste molecule au fost capturate de campul gravitational, alte au fost distruse de explozii, dar altele au putut ajunge pe anumite planete, cum ar fi Pamantul.

Moleculele in contact cu apa s-au dezvoltat. Specialistii spun ca doar 5% din ADN-ul uman contine informatii utile. Restul de 95% este format din parti excesive care inchid in ele multe secrete.
Cercetatorii au reusit sa faca un tablou general cu privire la OZN-uri.Cum sunt ele, in viziunea specialistilor?

Sunt dotate cu o viteza fenomenala de acceleratie. Au efecte electromagnetice asupra automobilelor, televizoarelor, radiourilor. Au efect magnetic asupra ceasurilor si busolelor. Apar si dispar foarte repede si au influenta asupra vegetatiei cu care vin in contact. Biologii care au studiat vegetatia din locurile unde au fost vazute OZN-uri, au declarat ca frunzele care erau in stadiu de tinerete, lunile mai-iunie, in contact cu OZN-urile capatau caracteristicile frunzelor de la sfarsitul toamnei. Vegetatia sufera un traumatism prin care se accelereaza procesul de imbatranire. In 1989, a facut senzatie un interviu pe care l-a dat Al Bielek si care a pretins ca a lucrat la proiectul Philadelphia sub numele de Edward Cameron. El a sustinut ca Nikola Tesla, autorul acestui experiment era in contact permanent cu extraterestrii.

Va readuc aminte ca in acest experiment, un vapor a disparut timp de cateva ore, dupa care a revenit in portul respectiv. Dean Mitchell este al saselea astronaut american care a pus piciorul pe Luna. El a dat mai multe interviuri, in care a rupt legea nescrisa a Omertei. A descris situatii in care el si alti colegi astronomi au vazut OZN-uri, au informat autoritatile americane, dar au fost sfatuiti sa pastreze tacerea asupra acestor fapte.

El sustine ca o parte din obiectele zburatoare neidentificate nu sunt extraterestre, sunt creatii ale americanilor, care au obtinut de la extraterestrii tehnologie ca sa le poata construi. Mitchell a mai afirmat ca autoritatile americane sunt in contact cu extraterestrii de mult timp si chiar au proiecte la care lucreaza impreuna. Sunt adusi in discutie extraterestrii de tip nordic, inalti, blonzi si cu ochi albastrii, care sunt parteneri vechi ai cercetatorilor americani.

Extraterestrii au capacitatea de a trai intre 200 si 400 de ani si isi pot recicla corpul. Ei nu au stomac, in schimb, pot absorbi prin piele substante minerale, cu care se hranesc. Planeta pe care traiesc extraterestrii s-ar afla pozitionata in spatele soarelui. In rapoartele secrete apar numele presedintilor americani, Truman si Eisenower.

Sursa: efemeride.ro