Avertismentul batranilor inuiti pentru NASA: Cerul este altul. Pamantul si-a schimbat pozitia! – Cap Limpede

Avertismentul batranilor inuiti pentru NASA: Cerul este altul. Pamantul si-a schimbat pozitia!

Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!

Soarele rasare dintr-o alta pozitie iar cerul s-a schimbat. Acestea sunt constatarile batranilor din tribul inuitilor care au trimis un avertisment cercetatorilor de la NASA. Potrivit inuitilor schimbarile de climat nu sunt din cauza incalzirii globale ci pentru ca Pamantul si-a schimbat pozitia fara ca cineva sa fi sesizat acest lucru.

Inuitii sunt un trib imprastiat prin zonele arctice ale Canadei, Statelor Unite si Groelandei. Ei pot sa prezica fidel schimbarile de temperatura, la fel ca predecesorii lor. Acum ei transmit oamenilor de la NASA ca schimbarile de clima, cutremurele, etc, nu sunt cauzate de incalzirea globala, asa cum se crede.

„Pamanul s-a schimbat. S-a inclinat intr-o parte si-n alta. Cerul este altul”, au spus batranii, citati de whitewolfpack.com.

Inuitii spun ca soarele rasare acum dintr-o alta pozitie, nu din locul cu care erau obisnuiti. Acum ziua pentru vanat este mai lunga, soarele apare mult mai sus decat pe vremuri si se face cald mult mai repede. Si alti batrani din alte zone ale nordului au confirmat aceste schimbari pe cer.

 

Loading...

Ei au mai sustinut ca schimbarea pozitiei soarelui, lunii si a stelelor cauzeaza schimbarile de temperatura. De asemenea si modul in care bate vantul s-a schimbat, astfel incat a devenit foarte dificil sa mai vada cum va fi vremea.

Sursa: aktual24.ro

Avertismentul batranilor inuiti pentru NASA: Cerul este altul. Pamantul si-a schimbat pozitia! was last modified: octombrie 3rd, 2017 by Elena Tudor

Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!
spre

Share Page

Close