Acasă Stirile zilei Autostrada Sebes – Turda prinde viata! CNADNR cauta constructori pentru acest proiect...

Autostrada Sebes – Turda prinde viata! CNADNR cauta constructori pentru acest proiect cu o lungime de 70 km! Vezi cat va costa!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

CNADNR cauta constructori pentru lucrari de proiectare si constructie a autostrazii Sebes – Turda care are o lungime de 70 de kilometri si o valoare estimata la 560 milioane euro, potrivit mediafax.ro.

Proiectul este impartit in patru loturi, avand lungimi de 17 kilometri (valoare estimata de 627,3 milioane lei), 24,2 km (736 milioane lei), 12,4 km (532 milioane lei) si 16,3 km (585,7 milioane lei).

Valoarea estimata a contractului include si procentul de 10% reprezentand cheltuieli diverse si neprevazute, se arata intr-un anunt al CNADNR.

Lucrarile sunt finantate cu bani europeni, din Fondul de Coeziune (85%), si de la bugetul de stat, iar termenul pentru finalizarea acestora este de 70 de luni de la data atribuirii.

Acordurile vor fi incheiate prin licitatie deschisa, pentru pretul cel mai scazut. Termenul limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare a fost fixat la 12 septembrie.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos