Noi indicii in cazul mortii Madalinei Manole ar putea duce la redeschiderea cazului.

Se pune intrebarea cum s-a ajuns sa fie pete de sange pe pereti, la o inaltime chiar de un metru sau cum de a reusit sa bea Madalina Manole 250 de mililitri de Furadan, o substanta toxica si vascoasa si, de asemenea, cum de s-a gasit o singura amprenta in interiorul paharului. Interesant este si faptul ca trupul Madalinei Manole a fost gasit la cativa metri de pahar si de flaconul de Furadan, in conditiile in care moartea acesteia s-ar fi produs intr-un minut. De asemenea, nu se stie nici de la ce a provenit lovitura la cap, lucruri luate in dicutie la RTV.

Cert este faptul ca parintii regretatei cantarete, Ion si Eugenia Manole, neimpacati cu verdictul judecatorilor, au redeschis dosarul pentru a patra oara, cerand ca ginerele lor, Petru Mircea, sa fie tras la raspundere pentru moartea fiicei lor. Prima infatisare va avea loc miercuri.

Acestea in conditiile in care Parchetul Tribunalului Bucuresti a anuntat, prin rezolutia din 12 iulie 2012, ca s-a dispus neinceperea urmaririi penale pentru infractiunea de omor in cazul Magdalenei Anca Mircea, cunoscuta publicului drept Madalina Manole, intrucat decesul acesteia „nu a fost consecinta vreunei fapte prevazute de legea penala”.

Totodata, procurorii au dispus neinceperea urmaririi penale, in cazul sotului Madalinei Manole, pentru determinare sau inlesnire a sinuciderii, „intrucat fapta nu exista”.

Sursa: rtv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.