Acasă Stirile zilei Atentionare ANM! Ploi abundente, ninsori si temperaturi scazute in umatoarele 24...

Atentionare ANM! Ploi abundente, ninsori si temperaturi scazute in umatoarele 24 de ore!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o informare de ploi moderate cantitativ, ninsori la munte, temperaturi scazute si bruma, valabila de joi dimineata pana vineri la ora 10.00.

In intervalul mentionat in Maramures, Crisana, precum si in nord-vestul Transilvaniei va ploua pe arii extinse, iar cantitatile de apa vor depasi local 15 l/mp si izolat 25…30 l/mp.

In zona de munte vor predomina ninsorile si in special in Muntii Apuseni si in nordul Carpatilor Orientali se va depune strat nou de zapada.

Temporar vantul va avea intensificari in nord-vestul teritoriului, dar mai ales la munte, unde vitezele la rafala vor atinge 65…70 km/h.

Vremea se va mentine deosebit de rece in special in regiunile intracarpatice, iar temperaturile minime vor fi negative local in Transilvania si pe arii restranse in Moldova, nordul Olteniei si al Munteniei, unde se va produce bruma.

Incepand din seara zilei de vineri, 07 octombrie si pana in dupa-amiaza zilei de sambata, 8 octombrie, ploile se vor extinde treptat si vor cuprinde regiunile din jumatatea de sud-est a teritoriului, unde cantitatile de apa vor fi insemnate, mai transmite ANM.