Acasă Stirile zilei ATENTATUL TERORIST a fost PREVESTIT cu cateva ore inainte! Ultima CARICATURA postata...

ATENTATUL TERORIST a fost PREVESTIT cu cateva ore inainte! Ultima CARICATURA postata de publicatia Charlie Hebdo inainte de ATAC! FOTO

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Ultima caricatura a publicatiei franceze Charlie Hebdo a prevestit atentatul terorist de la Paris cu cateva ore inainte.

Desenul este considerat unul premonitoriu si a inceput sa circule pe retele sociale, la putin timp dupa tragedia din Paris, scrie La Depeche.

Caricatura reda un jihadist inarmat, care spune ca pana la sfaristul lunii ianuarie isi va prezenta „salutarile”.

„Inca fara atacuri in Franta – Stati! Mai avem pana la sfarsitul lunii ianuarie sa ne prezentam salutarile”, scrie in imaginea desenata de Charb, care apare in pagina a saptea.

De asemenea, in pagina a zecea este prezentat liderul autoproclamatului Stat Islamic, Abu Bakr al-Baghdadi, care ureaza „Sanatate!”, scrie Washington Times, care subliniaza si ca imaginea a fost distribuita pe Twitter cu mai putin de o ora inainte de atacul din Paris.

Miercuri la pranz, un atac armat terorist la sediul publicatiei satirice Charlie Hebdo din Paris s-a soldat cu cel putin 12 morti si numerosi raniti. Potrivit primelor informatii, ar fi fost comis de cateva persoane mascate care au anuntat ca il „razbuna pe profet”.

 

Sursa: ziare.com

Citeste caplimpede