Acasă Stirile zilei Astazi incepe Festivalul Stufstock. Vezi AICI programul complet!

Astazi incepe Festivalul Stufstock. Vezi AICI programul complet!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Cea de-a zecea editie a Festivalului Stufstock Vama Veche debuteaza astazi si se va incheia duminica, 29 iulie.

In prima zi a festivalulului a avut loc un workshop de pictura, care este o premiera pentru Stufstock.

Amatorii de arte frumoase au ocazia sa-si incerce talentul la malul marii, sub indrumarea a doi traineri, profesori in cadrul Universitatii de Arte Plastice din Bucuresti.
Participarea la workshop este gratuita.

“La cea de-a zecea editie Stufstock se lanseaza o serie de evenimente de-a lungul intregii saptamani 23-29 iulie, surpriza pregatita de organizatori fiind premiera, pe 23 iulie, a filmului «Toata lumea din familia noastra», in regia lui Radu Jude, marele castigator al Trofeului Festivalului de Film de la Sarajevo, o comedie neagra care trateaza intr-o nota ironica povestea unei drame de familie, asa cum se anunta pe afisul filmului”

a precizat ofiterul de presa al manifestarii, Ramona Crangasu.

Ce concerte vor fi in weekend

Vineri, 27 iulie, vor concerta trupele: “Butterflyes in my stomach”, “Byron”, “East Roots”, “Gandul Matei”, “Dubioza Kolektiv” si “Dub Incorporation”.

Muzica trupei romanesti “Butterflies in My Stomach” contine elemente de nu-jazz, funk, electro, chill si acid jazz.

Infiintata in 1997, in Saint Etienne (Franta), “Dub Incorporation” abordeaza un mix de stiluri: dub, dancehall, ska si chiar rap.

Sambata, 28 iulie, vor urca pe scena: “Blue Pulse”, “Trooper”, “Vendetta”, “Coma”, “E.M.I.L.”, “Alternosfera” si “The Subways”.

“The Subways” este o trupa britanica de indie rock, iar “Dubioza Kolektiv” este o trupa din Bosnia si Herzegovina care imbina elemente de hip-hop, reggae, dub, rock si folclor bosniac.

Vezi AICI programul complet al Festivalului.

Prima editie Stufstock a avut loc in anul 2003 si a reunit in Vama Veche peste 15.000 de participanti, fiind cel mai vechi festival romanesc de muzica rock.