Cea de-a zecea editie a Festivalului Stufstock Vama Veche debuteaza astazi si se va incheia duminica, 29 iulie.

In prima zi a festivalulului a avut loc un workshop de pictura, care este o premiera pentru Stufstock.

Amatorii de arte frumoase au ocazia sa-si incerce talentul la malul marii, sub indrumarea a doi traineri, profesori in cadrul Universitatii de Arte Plastice din Bucuresti.
Participarea la workshop este gratuita.

“La cea de-a zecea editie Stufstock se lanseaza o serie de evenimente de-a lungul intregii saptamani 23-29 iulie, surpriza pregatita de organizatori fiind premiera, pe 23 iulie, a filmului «Toata lumea din familia noastra», in regia lui Radu Jude, marele castigator al Trofeului Festivalului de Film de la Sarajevo, o comedie neagra care trateaza intr-o nota ironica povestea unei drame de familie, asa cum se anunta pe afisul filmului”

a precizat ofiterul de presa al manifestarii, Ramona Crangasu.

Ce concerte vor fi in weekend

Vineri, 27 iulie, vor concerta trupele: “Butterflyes in my stomach”, “Byron”, “East Roots”, “Gandul Matei”, “Dubioza Kolektiv” si “Dub Incorporation”.

Muzica trupei romanesti “Butterflies in My Stomach” contine elemente de nu-jazz, funk, electro, chill si acid jazz.

Infiintata in 1997, in Saint Etienne (Franta), “Dub Incorporation” abordeaza un mix de stiluri: dub, dancehall, ska si chiar rap.

Sambata, 28 iulie, vor urca pe scena: “Blue Pulse”, “Trooper”, “Vendetta”, “Coma”, “E.M.I.L.”, “Alternosfera” si “The Subways”.

“The Subways” este o trupa britanica de indie rock, iar “Dubioza Kolektiv” este o trupa din Bosnia si Herzegovina care imbina elemente de hip-hop, reggae, dub, rock si folclor bosniac.

Vezi AICI programul complet al Festivalului.

Prima editie Stufstock a avut loc in anul 2003 si a reunit in Vama Veche peste 15.000 de participanti, fiind cel mai vechi festival romanesc de muzica rock.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.