ASTA este CAPITALA MASONILOR: „Un altar al Soarelui, unde este venerat Diavolul”! – Cap Limpede

ASTA este CAPITALA MASONILOR: „Un altar al Soarelui, unde este venerat Diavolul”!

Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!

Masonii si-au construit aceasta capitala speciala dupa anii 97, un oras ce seamana cu un altar al Soarelui unde este venerat Diavolul in linistea si pe intelesul lor.

Astana este unul dintre cele mai „tinere” orase ale lumii, devenind capitala a Kazakhstanului spre sfarsitul anului 1997. Pana in anul 1997, capitala tarii era Almaty (Alma Ata), insa autoritatile au decis sa o schimbe din pricina instabilitatii seismice din acea regiune si a lipsei de spatiu pentru extindere.

Astana a fost construit rapid, fiind angajati arhitecti renumiti, care sa faca din oras unui al viitorului. De altfel, despre cladirile care au fost construite, adeptii teoriilor conspiratiei spun ca ar fi pline de simboluri Illuminatti.

De exemplu, palatul prezidential este foarte asemanator cu un templu masonic, iar un turn situat in centrul orasului a fost comparat cu un altar al Soarelui, pe care crestinii il aseamana cu un altar unde este venerat Diavolul.

Loading...

Sursa: antena3.ro

ASTA este CAPITALA MASONILOR: „Un altar al Soarelui, unde este venerat Diavolul”! was last modified: ianuarie 20th, 2015 by Elena Tudor

Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!
spre

Share Page

Close