Acasă Sanatate Asa am invatat ce spune pielea despre sanatatea mea! Harta bolilor ascunse...

Asa am invatat ce spune pielea despre sanatatea mea! Harta bolilor ascunse se poate citi pe fata fiecaruia!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

In timp ce masinariile MRI si X-Ray lasa putin de dorit la capitolul imaginatie, ele nefiind prin preajma noastra de foarte mult timp, bolile umane si tulburarile sunt de milenii. In trecut, medicii antici foloseau diagnosticele nuantate prin observatie pentru a reduce rapid simptomele dezechilibrate ale organismului si ajutau la prevenirea sau corectarea bolilor viitoare. 

Aceleasi tehnici pot fi folosite si astazi pentru „a citi” pielea de pe fata ta care care te ajuta sa determini ce anume cauzeaza petele. „Cartografierea fetei”, o practica veche inradacinata in procesul de predare Ayurvedic, conecteaza un punct de pe fata ta cu un organ sau o parte de corpului astfel incat tu sa stii ce probleme trebuie tratate.

FRUNTEA

Ar putea insemna probleme cu vezica biliarda si hepatice

Conform Ayurveda, fruntea este condusa de Vata dosha si se refera la sistemul nervos si cel digestiv si care provoaca eruptii aici. Incercati sa reduci cantitatea de alimente procesate si grasimi din dieta si mananca alimente mai putin procesate.

ZONA DREAPTA DINTRE SPRANCENE

Ar putea insemna refularea emotiilor in ficat

Este evident pentru multi ca aceasta anxietatea creeaza riduri, insa interpretarea modelului liniei poate ajuta sa aflati unde este punctul de stres si ce organe risca sa fie afectate. Daca aveti o linie verticala intre sprancene pe partea dreapta inseamna reprimarea emotiilor – in special furie  – in ficat.