Apple se pregateste in acest an sa lanseze doua noi modele de iPhone cu ecrane mai mari fata de cele actuale, urmarind sa intre astfel in concurenta directa pe noi segmente de piata, potrivit Wall Street Journal.

Astfel, Apple pregateste un model iPhone cu ecran cu diagonala mai mare de 4,5 inci, si o alta varianta cu display mai mare de 5 inci.  Modelele actuale ale iPhone sunt dotate cu ecrane de 4 inci, in cazul 5s si 5c, respectiv 3,5 inci la 4S.

Ambele modele noi vor avea carcase metalice, similare modelului 5s, iar compania va renunta la exteriorul din plastic regasit in prezent pe modelul 5c, potrivit surselor.

Telefoanele vor fi lansate in a doua jumatate a anului, cel mai mic dintre acestea fiind mai aproape de aparitia pe rafturi, au precizat persoanele citate.

Cota de piata a Apple a inceput sa fie erodata din cauza modelelor cu ecrane mai mari oferite de rivali, mai atractive pentru utilizatorii care folosesc smartphone-ul pentru jocuri, vizionarea de clipuri video sau navigarea pe internet, noteaza WSJ.

Ecranele mari sunt populare mai ales in China, principala piata de crestere pentru Apple.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.