Acasă Stirile zilei Stiinta APOCALIPSA mitologiei nordice vine pe 22 februarie: „PAMANTUL se va deschide si...

APOCALIPSA mitologiei nordice vine pe 22 februarie: „PAMANTUL se va deschide si va elibera FORTELE RAULUI!” VIDEO

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

APOCALIPSA este foarte aproape daca luam in seama mitologia nordica care arata ca pe 22 februarie pamantul se va desparti in doua si ii va elibera astfel pe locuitorii Lumii subterane, a carei zeita ar fi temuta Hel.

Astfel, legenda nordica spune ca in aceasta sambata seria de evenimente care duc la Ragnorak (soarta finala a zeilor) va culmina intr-o batalie epica, in care se vor confrunta zei precum Thor, Loki, Odin, Freyr si Hermóðr, iar Odin va fi ucis de Fennir si celelalte zeitati creatoare vor cadea, scrie independent.co.uk.

Mai departe, Pamantul se va prabusi in mare, iar viata asa cum o stim va inceta, insa aceasta doar ca sa reapara de la zero atunci cand doi supravietuitori de natura umana vor avea sarcina de a repopula planeta.

Se pare ca aceste evenimente care preceda Apocalipsa Vikingilor au inceput deja, dupa ce lupul Fennir, fiul lui Loki, a evadat din inchisoare, iar sarpele gigant Migard a iesit din ocean. De asemenea, Ragnorak este descrisa in proza Edda din secolul al 13-lea, scrisa de Snorri Sturluson. Vikingii cred ca Ragnarok are loc dupa trei ierni inghetate si fara nicio vara intre ele.

Expertii de la Centrul Vikingilor Jorvik au prezis ca sfarsitul lumii, pe 22 februarie, va coincide cu marea finala a celei de-a 30-a editii a Festivalului JORVIK.

Potrivit grupului, sunetul unui corn stravechi a putut fi auzit pe deasupra acoperisurilor din York anul trecut, pe 15 noiembrie, sub forma unui „purtator de necaz si inceputul unei numaratori inverse pana la Apocalipsa Nordica”.

„Ragnarok este ultimul punct de cotitura din mitologia vikinga, atunci cand zeii decad si mor, asa ca este intr-adevar un eveniment care nu ar trebui subestimat”, spune directorul festivalului, Danielle Daglan.

Potrivit acesteia, in ultimii doi ani au existat numeroase profetii pentru sfarsitul lumii, asa cum a fost prezis de clarvazatori, ghicitori si vizionari,http://www.independent.co.uk/

Festivalul, care are loc intre 15 si 23 februarie, promite sa-i echipeze pe vizitatori cu uneltele necesare pentru a supravietui apocalipsei, de la vanat pentru cei mai puternici razboinici pana la antrenarea copiilor pentru dezvoltarea aptitudinilor de lupta.

Daca totusi apocalipsa nu va lovi umanitatea sambata, adauga independent.co.uk, se va adauga seriei considerabile de profetii esuate, incluzand Apocalipsa Maiasa, care a spus ca lumea urma sa fie distrusa de un obiect interplanetar pe 21 decembrie 2012.

Sursa: mediafax.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos