Cea mai noua versiune de browser Opera Max pentru smartphoanele echipate cu sistemul de Android promite o reducere a facturii de telefon prin algoritmul de compresie a traficului generat de toate aplicatiile pe care le folositi pe telefon.

Utilizatorii de Opera cunosc foarte bine algoritmul de compresie al datelor integrat in respectivul browser si utilitatea acestuia in viata de zi cu zi. Opera Max foloseste o versiune imbunatatita a aceluiaşi algoritm, dar o aplica la nivelul intregului sistem de operare Android, compresandu-va traficul generat de toate aplicatiile pe care le folositi pe smartphone.

Opera Max nu este nici pe departe o aplicatie noua, salvandu-va cativa MB de trafic deja de cativa ani. Marea schimbare consta in extinderea functionalitatii aplicatiei pe retele WiFi, nu doar 3G sau 4G.

Astfel, daca se intampla sa fiti in preajma unei retele WiFi cu semnal slab, aveti mult mai multe şanse sa navigati pe internet in conditii decente sau sa trimiteti acel email incredibil de urgent. In principiu, majoritatea parametrilor activati implicit in aplicatie fac o treaba foarte buna, dar daca doriti sa modificati un pic functionalitatea Opera Max, merita sa ştiti ca o puteti face defalcat pe retele celulare şi WiFi.

In plus, poate functiona şi ca firewall daca vreti sa blocati accesul online unei aplicatii care v-a marit recent costurile facturii.

Sursa: playtech.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.