Acasă Stirile zilei Stiinta APA DE PIRAMIDA sau „APA VIE” este un leac magic de acum...

APA DE PIRAMIDA sau „APA VIE” este un leac magic de acum 4.000 de ani! Vezi ce puteri tamaduitoare are aceasta APA!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Egipteni cunosteau efectul de piramida de acum 4.000 de ani cand si-au ingropat faraonii in piramide si au descoperit ca procesul descompunerii in interiorul acestor constructii este incetinit.

Descoperire de o jumatate de secol

1940 ca, in interiorul piramidei are loc un proces de mumificare naturala. El a gasit in Piramida lui Keops soareci care, in loc sa devina schelete, se deshidratasera. Revenit in Franta, Bovis a construit o piramida din carton care respecta proportiile celei egiptene, a orientat-o pe directia N-S si, in pozitia corespunzatoare camerei regelui. Aproximativ la 1/3 din inaltime, a plasat cadavrul unei pisici. Spre mirarea lui, cadavrul s-a deshidratat, mumificandu-se. Rand pe rand, cercetatori din numeroase tari au facut experimente care au demonstrat ca efectul de piramida exista. Dr. Marioara Godeanu si colectivul de savanti care au facut cercetari la Pramida de la Pitesti.

Lame reconditionate

Primul brevet de inventie care folosea efectul de piramida ii apartine lui Karel Drbal, in 1959. El a inventat un dispozitiv piramidal de ascutit lame de ras. Cercetarile au aratat ca lama isi mareste de cateva ori durata de utilizare, daca este asezata intr-o piramida. Din acel moment si pana azi, in punctul considerat activ din interiorul piramidei s-au plasat cele mai neasteptate obiecte. Terapeutii au incercat sa foloseasca efectul de piramida in tratarea unor boli. Apa energizata in piramida este considerata ca avand puteri tamaduitoare. Pastrata in interiorul piramidei, apa se incarca cu un surplus de energie si sufera un proces de dezinfectare, efecte constatate de analizele de loborator.

Leac universal

Terapeutii sustin ca, in interiorul piramidei, apa devine mai pura din punct de vedere microbiologic. Stimuleaza procesele de crestere si are efecte curative in unele afectiuni. Actioneaza asupra intregului organism, sporindu-i imunitatea, il incarca cu energii pozitive, stimuleaza campurile bioenergetice, accelereaza procesul regenerarii celulare, incetineste inmultirea microbilor. Consumata in locul apei potabile, apa de piramida ajuta la eliminarea toxinelor, activeaza si echilibreaza metabolismul, dinamizeaza circulatia sanguina si incetineste procesele oxidative din organism. Apa de piramida este eficienta in: astenie, constipatie, boli de piele, apetit dereglat, afectiuni digestive, scleroza in placi, boli virale recidivante, afectiuni renale, hepatice, pancreatice si pulmonare, boli cardiace sau cerebrovasculare, infectii, imbatranire precoce.

Cum ne construim singuri o piramida?

Piramida se poate construi din carton, placaj sau numai din sarma. Se foloseste sarma de cupru sau aluminiu, cu grosimea de 2-4 mm, din care se construieste un schelet piramidal cu laturile bazei si muchiile egale, dimensionate in asa fel incat volumul piramidei sa fie de 10 ori mai mare decat cel al apei pe care dorim sa o energizam. Piramide terapeutice se gasesc de vanzare si la magazinele naturiste. Efectul este cu atat mai puternic, cu cat piramida este mai mare. Laturile trebuie sa aiba 40 cm, muchiile 38 cm. Unghiurile bazei trebuie orientate spre punctele cardinale. In centru se pune un stalp de sustinere. In jurul acestuia se aseaza vase cu deschidere larga in care se pune apa. Locul in care se plaseaza vasele trebuie sa fie situate la o treime de baza piramidei.

Citeste articolul integral pe efemeride.ro!

 

 

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos