De fiecare data cand intrati in contact cu oamenii sau sunteti intr-o multime faceti schimb de energie si asta fara sa fiti constienti. Problema este ca pe langa energie pozitiva, o primim si pe cea negativa, iar de aceasta trebuie sa scapam. Fara protectie, negativitatea te poate lovi si iti poate fura fericirea. Nimeni nu este imun. Asta iti poate aduce depresie, anxietate sau alte afectiuni mentale si fizice.

Curatandu-ti energia constant este o modalitate buna de a-ti pastra energiile intacte. Iata cateva modalitati prin care te poti elibera de energiile negative:

Iesi la soare
Aerul proaspat si soarele au puteri incredibile de curatare. Energia naturii intotdeauna ne va face sa ne simtim „ca noi”. Daca vremea iti permite deschide ferestrele sau iesi afara sa te plimbi.

Inspirati si expirati profund, vizualizati cu ochii mintii cum expirati iubire, lumina, pozitivitate si cum expirati negativitatea. Vedeti-o ca pe un fum care iese din corpul vostru. Repetati pana simtiti ca sunteti curati energetic.

Ardeti salvie sau tamaie
Tamaierea este un obicei stravechi. Setati intentia dorita – sa fiti voi curatati, casa si cei dragi voua si ardeti apoi putina tamaie, lasati fumul sa impregneze fiecare incapere apoi deschideti geamul pentru a iesi energiile negative.

Aprindeti o lampa de sare
Multi au o lampa de sare dar nu toti sunt constienti de puterea ei vindecatoare Sarea este un cristal si lampa va functiona ca un cristal imens. Se crede ca rocile de sare de Himalaya transfera ionii negativi in aer.

De asemenea, puneti sare in toate colturile casei, de-a lungul pragurilor, pe marginea ferestrelor si a usilor astfel incat sa impiedicati energiile negative sa va patrunda in case.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.