Anuntul unui om de stiinta baga frica in omenire! Cand va veni sfarsitul lumii! – Cap Limpede

Anuntul unui om de stiinta baga frica in omenire! Cand va veni sfarsitul lumii!

Subiectul Apocalipsei sau a sfarsitului lumii este unul din cele mai vandabile subiecte, iar oamenii se hranesc cu orice scenariu. Recent, profesorul Robert Wals sustine ca sfarsitul lumii vine in curand.

Conform publicatiei britanice The Mirror, profesorul Robert Walsh spune ca sfarsitul lumii va aduce o puzderie de orori, ploi interminabile si furtuni care vor distruge planeta, dar si caderi de meteoriti, tsunami si cutremure, dar mai mult de atat, oamenii vor avea o dovada de forta din partea lui Dumnezeu insusi, mai sustine profesorul.

Click pe aceeasi tema:  Fecioara Maria a prevestit Apocalipsa! Dumnezeu va lovi Pamantul cum n-a mai facut-o pana acum! Jale va fi pe capul pamantenilor!

Robert Walsh sustine ca „saptamana viitoare vine sfarsitul lumii” si ca omenirea ar putea disparea, precum dinozaurii, din cauza unui asteroid are va lovi Pamantul. Ingrijorator este ca omul de stiinta a facut acesta declaratie alarmanta fara sa aiba o dovada intemeiata, noteaza stirileprotv.

Walsh, un expert cercetator de la Universitatea Centrala din Lancashire, spune ca lumea ar putea fi distrusa in urma unui impact devastator al unui asteroid cu Pamantul. Teoria lui este contrazisa total de NASA, care dezminte informatia, insa adeptii teoriei conspiratiei sunt de aceeasi parere cu el.

Click pe aceeasi tema:  Descoperirea care ar putea schimba viitorul omenirii! Cea mai noua planeta de langa Pamant este locuibila si foarte aproape de noi!

Cei mai multi dintre oamenii care cred in scenariul propus de Walsh sustin ca sfarsitul lumii ar putea veni oricand, intre 22 si 28 septembrie, anul acesta.

Profesorul Walsh sustine ca teoria sa se bazeaza pe cunostinte si context istoric. Acesta continua spunand ca Terra este lovita zi de zi de materiale „extraterestre”, sub forma unor bucati mici de roci, dar care ard la intrarea in atmosfera.

Pe de alta parte, sansele ca NASA sa „rateze” un astfel de eveniment si un asteroid care circula cu o viteza ametitoare spre Pamant sunt minime.

Click pe aceeasi tema:  Descoperirea care ar putea schimba viitorul omenirii! Cea mai noua planeta de langa Pamant este locuibila si foarte aproape de noi!

 

spre