Realizatorul Antena 3 Radu Tudor l-a atact dur pe ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, fiind foarte nemultumit de declaratiile acestuia privind constructia de autostrazi.

Cuc a declarat, marti, ca intentioneaza ca in acest an sa finalizeze 90 de kilomteri de autostrada. Radu Tudor s-a declarat revoltat de spusele ministrului.

„Baietasul de la transporturi nu stie nimic, nu stie ce cauta in viata lui. Este pupilul lui Badalau (Niculae Badalau, presedinte executiv al PSD), cel care vrea sa-l controleze pe Dragnea. A spus ca vor fi gata 90 de km, cand avem miliarde la Transporturi?

Titularul de la Transporturi reprezinta prima mare dezamagire din acest guvern. Trebuie sa se faca 400-500 de km anual de autostrada. Sunt firme cu nemiluita, avem de toate. Eu nu mai am timp sa mai astept sa vad un habarnist care conduce acest minister.

Ma revolta si nu mai am timp sa vad ca este un guvern cu un premier bine intentionat. Aceste angajamente mi se par lipsite de respect fata de cetateni”, a atacat Radu Tudor in emisiunea sa, conform aktual24.

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a anuntat, intr-un interviu pentru Jurnalul National, ca vrea sa dea in folosinta 90 de kilometri de autostrada, sa cumpere doua aeronave pentru TAROM si sa repare cat mai multi kilometri de cale ferata.