Acasă Stirile zilei Antecedente penale in familia jandarmului bataus! Sora, condamnata penal pentru ca a...

Antecedente penale in familia jandarmului bataus! Sora, condamnata penal pentru ca a batut un elev! Ce legatura au cu PSD!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Mihaela Burnel, sora jandarmului anchetat de superiori pentru lovirea manifestantilor din Piata Universitatii, a fost cercetata si condamnata penal pentru purtare abuziva, dupa ce a lovit un elev de clasa a VI-a in timpul orei de geografie.

Profesoara Mihaela Burnel avea atunci 25 de ani, preda geografia la scoala din localitatea buzoiana Padina, anul scolar 2014-2015 fiind cel de-al doilea an in care se afla la catedra. in timpul unei ore, i-a aplicat o corectie fizica, in fata celorlati copii, unui elev care se plimba prin clasa.

Dupa ce au aflat ce i s-a intamplat fiului lor, parintii au mers la unitatea de invatamant pentru a vorbi cu cadrul didactic, insa acesta plecase.
Parintii copilului au sunat la 112, in ziua urmatoare, pentru a solicita o ambulanta, intrucat copilul se simtea rau. Dupa vizita la spital de unde au obtinut si un certificat medico-legal, parintii au mers la Politie si au depus o plangere impotriva profesoarei Mihaela Burnel, sora jandarmului anchetat de superiori pentru comportament abuziv in timpul protestelor care au avut loc la Bucuresti pe 20 ianuarie.

Ulterior, Parchetul de pe langa Judecatoria Pogoanele a trimis-o in judecata pe profesoara, iar instanta a condamnat-o, pe 28 septembrie 2016, la 6 luni inchisoare cu suspendarea executarii si un termen de supraveghere de doi ani in luna septembrie a anului 2016, pentru purtare abuziva. Hotararea a ramas definitiva pe 25 noiembrie 2016, cand Curtea de Apel Ploiesti a respins ca nefondat apelul Mihaelei Burnel. Cu toate acestea, profesoara a continuat sa predea la scoala din Padina, scrie adevarul.

Mihaela Burnel, este nora sefului PSD Padina, Fratila Burnel, un important proprietar de terenuri agricole din zona Baraganului

Informatiile sunt confirmate de primarul comunei Padina, care spune insa ca, in continuare, are o parere buna despre jandarmul care a ajuns in mijlocul unui scandal imens, dupa ce a fost filmat batand protestatari. ”A fost un elev bun, la fel si sora lui, au muncit, au avut ambitie si ajuns la facultate”, spune Ionel Chirita, primarul din Padina.