Acasă Stirile zilei Animalele de companie sunt cele mai rasfatate de Craciun! Primesc mai multe...

Animalele de companie sunt cele mai rasfatate de Craciun! Primesc mai multe CADOURI decat partenerul de viata sau soacra!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Animalele de companie sunt cele mai rasfatate de Craciun, ele primesc mai multe cadouri din partea stapanilor decat partenerii de viata, copiii si soacrele acestora, potrivit unui sondaj realizat in Marea Britanie.

Aproximativ 55% dintre iubitorii de animale din Marea Britanie le vor pregati acestora cate un ciorap de Craciun pentru cadouri, in timp ce 25% le vor darui cate un calendar de sezon.

De asemenea, 18% dintre acestia vor cheltui mai multi bani pentru cadourile cateilor si pisicilor lor decat pentru cele pe care le vor oferi soacrelor.

Un sondaj realizat de RSPCA (Royal Society for the Prevention of Cruelty to Animals/ Societatea Regala pentru Prevenirea Cruzimii la Animale, n.r) la care au raspuns aproximativ 900 de stapani de animale a aratat ca 91% dintre acestia vor cumpara un cadou pentru prietenul lor cu blana, cheltuind in total 300 de milioane de lire sterline.

In timp ce 54% vor cheltui pana la 10 lire sterline pentru animalul lor de companie, 3% vor aloca mai mult de 50 de lire sterline pentru cadoul acestuia.

Si nu doar soacrele s-ar putea simti lasate deoparte. 53% dintre stapanii de animale vor cumpara pentru acestea cadouri mai scumpe decat pentru colegi, iar 7% vor fi mai generosi cu prietenii necuvantatori decat cu partenerii lor de viata.

De asemenea, 3% dintre cei care au raspuns la chestionar au spus ca vor cumpara mai multe cadouri pentru animalele de companie decat pentru copiii lor.

„Este dragut sa auzi ca majoritatea stapanilor de animale considera ca acestea fac parte din familie si le includ in sarbatorirea Craciunului”, a spus Darren Parrish, manager RSPCA.

Sursa: mediafax.ro