Acasă World Angela Merkel se prabuseste in sondaje! Acum are o alta idee…

Angela Merkel se prabuseste in sondaje! Acum are o alta idee…

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Pe fondul scaderii popularitatii, in contextul crizei privind imigratia, cancelarul Germanieia cerut cu glas raspicat protejarea frontierelor UE. Popularitatea cancelarului Angela Merkel este la cel mai scazut nivel din ultimii patru ani, mai mult de jumatate dintre cetatenii germani (51%) exprimandu-si preocupare privind numarul extracomunitarilor care au solicitat azil in Germania.

 

 

Angela Merkel, a indemnat statele europene sa intensifice masurile pentru protejarea frontierelor externe ale Uniunii Europene, in contextul crizei imigratiei.

„Criza imigratiei testeaza perseverenta Uniunii Europene”, a declarat Angela Merkel la Berlin, conform agentiei Reuters, citat de Mediafax.

Europa trebuie sa contribuie la solutionarea actualei crize a migratiei din Orientul Mijlociu si din nordul Africii, a adaugat cancelarul Germaniei. „In plus, pentru Europa, acest lucru inseamna si protejarea frontierelor externe ale Uniunii Europene, pentru ca imigratia sa se desfasoare in mod ordonat”, a spus Merkel, criticata in ultimele luni pentru incurajarea extracomunitarilor sa vina in spatiul UE.

„In acelasi timp, este vorba si de asumarea unor responsabilitati mai mari de catre tarile de unde fug refugiatii si de catre cele in care sunt multi refugiati, precum Libanul, Iordania si Turcia”, a adaugat cancelarul german.

Peste 200.000 de imigranti au sosit in Germania in septembrie, iar cifra pe anul 2015 ar putea atinge 800.000.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos