Acasă Politic Angajatii de la Stat „invitati” sa participe la lansarea „tovarasului” Victor Ponta!

Angajatii de la Stat „invitati” sa participe la lansarea „tovarasului” Victor Ponta!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Angajatii de la Stat, mai exact angajatii de la RATB au fost „invitati” sa participe la la lansarea „tovarasului” Victor Ponta, conducerea si sindicatul companiei neaga orice implicare in acest demers.

„Sambata, 20.09.2014, la ora 15.00, se va organiza o excursie pentru vizitarea Stadionului National ‘Lia Manoliu’. Pentru ca transportul se face organizat, doritorii se vor inscrie pe listele existente la Statia de Miscare si Atelierul de intretinere pana vineri, 19.09.2014, ora 7.00”, a fost textul anuntului lipit, in aceasta saptamana, pe geamuri de la autobaza Obregia a Regiei Autonome de Transport Bucuresti (RATB).

Contactati de MEDIAFAX, reprezentantii regiei au negat orice implicare a institutiei in organizarea deplasarii la stadion.

„RATB nu se implica in astfel de actiuni si nu ia parte la ele. De altfel, cand a fost cautat, vineri, un astfel de afis, nu a mai fost gasit”, a declarat purtatorul de cuvant al RATB, Constantin Tobescu.

La randul sau, liderul de sindicat Mircea Ionescu a subliniat ca „excursia” la National Arena nu este organizata nici de conducerea RATB, si nici de sindicalisti.

„A existat un singur afis, lipit la autobaza Obregia, probabil de unii colegi, simpatizanti ai PSD. In weekend sunt liberi sapte-opt mii de salariati ai nostri, iar restul lucreaza. In timpul liber, fiecare face ce vrea, nu i se poate impune unde sa mearga”, a spus Ionescu.

Liderul de sindicat a adaugat ca pentru evenimentul electoral care va avea loc pe Arena Nationala „nu s-a cerut autobuze” de la RATB, pentru transportarea unor manifestanti.

Evenimentul de lansare a candidaturii pentru Cotroceni a lui Victor Ponta are loc sambata, de la ora 16.00, pe Arena Nationala din Capitala.

Sursa: mediafax.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos