Andrei Chiliman il ataca pe Crin Antonescu, acuzand conducerea dictatoriala si atitudinea antioccidentala a liderului PNL.

Ramas simplu membru al PNL, Andrei Chiliman spune ca atitudinea antioccidentala a lui Crin Antonescu risca sa faca mult rau si partidului si ţarii, iar “cel mai grav lucru s-a petrecut anul trecut, in vara, si apoi a mai fost urmat de diverse atitudini care nu sunt in standardul principiilor, valorilor occidentale”.

“Cred ca totul porneste de la dorinta dansului de a ajunge cu orice pret, subliniez, cu orice pret, presedinte al Romaniei. Chiar cu sacrificarea acestor valori occidentale, cu sacrificarea, cred, si a PNL”, a declarat Chiliman, intr-un interviu pentru ziare.com.

In ceea ce priveste politica de racolari dusa de conducerea PNL, Chiliman a spus ca e “o politica gresita fundamental”.

“Vin oameni care cand noi incercam sa incropim PNL, la inceputul anilor 90, si era o lupta complet inegala cu fortele provenind din fostul sistem, s-au dus si s-au asezat unde trebuie, au fost socialisti, social democrati si eu nu cred ca oameni care se muta dintr-o parte in alta pot sa creeze soliditatea si stabilitatea unui partid, pentru ca sunt oportunisti. Un om care azi e de stanga, maine de dreapta, poimaine poate fi din
Via: Circul Politic  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.