Acasă Stirile zilei Stiinta „ANATOMIE MACABRA” intr-o scoala din ROMANIA! Elevii invata pe SCHELETUL DIRECTORULUI!

„ANATOMIE MACABRA” intr-o scoala din ROMANIA! Elevii invata pe SCHELETUL DIRECTORULUI!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Ora de anatomie macabra intr-o scoala din Romania unde elevii invata pur si simplu pe scheletul fostului director al scolii, nefiind nimic in neregula in aceasta situatie ciudata, potrivit oficialilor din Ministerul Educatiei.

Alexandru Grigore Popescu a lucrat la scoala din Puchenii Mosneni, Prahova, timp de 50 de ani, pana la moartea sa. In testament, acesta a scris ca si-a dorit mereu sa obtina un schelet pentru lectiile de biologie, insa, cum nu a reusit, isi doneaza propriul schelet in acest scop.

Povestea sa a ajuns si in presa straina. Scheletul a fost pregatit de profesionisti si expus in clasa unde a predat. Dupa o recenta verificare a starii de igiena, scheletul a fost inchis intr-o vitrina de sticla si elevii pot continua sa studieze anatomia folosindu-se de el, relateaza Daily Mail.

Profesorul de istorie Sorin Stanciu a povestit ca Alexandru Grigore Popescu „a devenit director dupa zece ani de cand a inceput sa munceasca aici si era faimos pentru ca nu a ratat nicio ora de curs. Scheletul sau a fost expus inca din anii ’60 si nu a mai ratat nici de atunci nicio ora”.

Profesorul considera ca si datorita scheletului elevii scolii au rezultate bune la biologie si anatomie si multi aleg sa studieze medicina.

„ANATOMIE MACABRA” intr-o scoala din ROMANIA! Elevii  invata pe SCHELETUL DIRECTORULUI!2

Sursa: ziare.com

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos