Acasă Life Americanii au descoperit cele trei SECRETE ale unei casnicii fericite

Americanii au descoperit cele trei SECRETE ale unei casnicii fericite

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Realizat pe un esantion reprezentativ de 1.000 de cupluri casatorite din Statele Unite, studiul unor cercetatori americani releva ca trei surprize de natura romantica in fiecare luna si 10 conversatii profunde care sa abordeze teme de mare insemnatate contribuie la o casnicie fericita.

Existenta a trei pasiuni comune pentru cei doi parteneri si doua vacante pe an petrecute impreuna reprezinta alte doua cerinte obligatorii pentru a avea o relatie romantica fericita, informeaza dailymail.co.uk.

Acelasi studiu a relevat faptul ca multi americani sunt de parere ca secretul unei casnicii perfecte consta in trei elemente principale: acceptarea defectelor partenerului, increderea reciproca si capacitatea de a spune „imi pare rau”.

Petrecerea timpului liber alaturi de persoana iubita, relatii de prietenie excelente intre parteneri, atat la bine, cat si la rau, si participarea celor doi parteneri la evenimente amuzante reprezinta alte solutii pentru o relatie maritala perfecta.

Potrivit aceluiasi studiu, in cadrul unei relatii perfecte, cuplurile fac sex de trei ori pe saptamana si se imbratiseaza de sapte ori in acelasi interval de timp.

Chiar si trei dispute verbale pe luna se afla pe lista secretelor pentru o casnicie fericita.

Acelasi studiu a dezvaluit, totodata, ca peste 50% dintre respondenti erau buni prieteni cu partenerul de viata actual inainte de a incepe o relatie de cuplu cu acesta si ca acestia au trait in concubinaj si au asteptat, in medie, putin peste trei ani inainte de a se casatori.

CITESTE IN PAGINA URMATOARE