Cap Limpede

Stirile zilei

America ne indeamna la cumpatare dupa demisia Guvernului

Liderii politici din Republica Moldova trebuie sa continue sa se axeze pe agenda de reforme si a obiectivul de integrare europeana. Declaratia a fost emisa astazi de Ambasada Statelor Unite ale Americii, in legatura cu demiterea Guvernului Filat, anunta jurnal.md.

„SUA a luat act de votul din 5 martie al Parlamentului Republicii Moldova, prin care a fost demis guvernul condus de Alianta pentru Integrare Europeana, si invita toti liderii din Moldova sa gaseasca calea de miscare inainte in baza principiilor democratice si a statului de drept. SUA se alatura partenerilor internationali in reiterarea importantei axarii continui pe agenda ambitioasa de reforme a Republicii Moldova si pe obiectivul sau de integrare europeana, spre beneficiul Republicii Moldova, al poporului si viitorului ei”, se spune in declaratie.

Amintim ca ieri si Inaltul Reprezentant al UE, Catherine Ashton, si Comisarul Stefan Fule au comentat motiunea de cenzura adoptata de majoritatea parlamentara impotriva Guvernului, mentionand ca Executivul a fost demis „intr-un moment in care Moldova a realizat progrese esentiale in procesul de liberalizare a regimului de vize si se apropie de finalizarea negocierilor ambitioase pe marginea semnarii Acordului de Asociere dintre UE si Republica Moldova”.

The post America ne indeamna la cumpatare dupa demisia Guvernului …read more
Via: Moldoveanul

  

Click pentru a comenta

Trebuie sa fii conectat pentru a comenta Conectare

Lasa un raspuns

Ultimele stiri

In top
$(".comment-click-30841").on("click", function(){ $(".com-click-id-30841").show(); $(".disqus-thread-30841").show(); $(".com-but-30841").hide(); });$(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' });$('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); });});