Amenzi usturatoare pentru toti bucurestenii! Vezi ce suma platesti daca nu strangi mizeria animalului de companie – Cap Limpede

Amenzi usturatoare pentru toti bucurestenii! Vezi ce suma platesti daca nu strangi mizeria animalului de companie

Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!

Majoritatea oamenilor din Bucuresti s-au simtit cel putin o data „norocosi” atunci cand au calcat pe un „rahat” al unui animal de companie, insa putini stiu ca proprietarii acestor animale ar putea fi amendati cu o suma considerabila.

Politistii locali, care adesea dorm in post, ii pot sanctiona cu o amenda cuprinsa intre 200 si 500 de lei. De asemenea, aceeasi amenda o primesc si cetatenii care nu isi tin cainii agresivi in lesa si cu botnita.

Legile care ii protejeaza pe bucuresteni, dar care sunt prea putin aplicate

– Gesturile obscene, aruncarea cu obiecte in cladiri publice sau in mijloace de transport, refuzul de parasi un local dupa ora de inchidere, provocarea unui scandal in public – amenda de la 100 lei la 3.000 lei.

– Amenintarile cu violenta, in public, savarsirea in public de fapte, acte sau gesturi obscene, proferarea de injurii, expresii jignitoare sau vulgare – amenda de la 200 lei la 1.000 lei.

– Cei care arunca asupra unei persoane sau intr-un mijloc de transport in comun cu substante iritante sau cu efect paralizant risca amenda intre 100 lei si 500 lei.

Loading...

– Persoanele care scriu pe cladiri publice sau pe garduri – amenda de la 100 lei la 500 lei. in aceasta categorie intra si dezlipirea sau distrugerea, fara drept, a reclamelor, anunturilor si afiselor legal expuse.

– Cei care isi lasa animalul de companie in libertatea sau nesupravegheat – amenda intre 100 si 500 lei. in aceasta categorie intra doar animalele care pot prezenta pericol public.


Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!
spre

Share Page

Close