Amanunte incredibile despre cuplul dictatorial al Romaniei! Ce detalii picante au iesit la suprafata despre Elena si Nicolae Ceausescu – Cap Limpede

Amanunte incredibile despre cuplul dictatorial al Romaniei! Ce detalii picante au iesit la suprafata despre Elena si Nicolae Ceausescu

Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!

Este cel mai celebru cuplu din istoria moderna a Romaniei. Au condus tara mai bine de 24 de ani. Viata lor continua sa starneasca interesul publicului chiar si la 25 de ani de la disparitia celor doi.

Putin stiu ca Elena Ceausescu a avut o idila cu fratele dictatorului, iar in tinerete primei doamne i se spunea „Pasarica”.

Se pare ca prima doamna a tarii din acea perioada avea propriile fantezii pe care nu reusea sa si le tina deloc in frau, noteaza A1.ro. Inainte sa se casatoreasca cu Nicolae, Elena fusese iubita fratelui acestuia.

Loading...

Potrivit sursei citate, in adolescenta Elena Ceausescu era poreclita „Pasarica” pentru ca nu obisnuia sa poarte chiloti. In plus, aceasta obisnuia sa-si spioneze colegii de partid in timp ce acestia se aflau in dormitor.


Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!
spre

Share Page

Close