Acasă Stirile zilei Bani Alumil Rom Industry Bucuresti se extinde. Vezi cum și când

Alumil Rom Industry Bucuresti se extinde. Vezi cum și când

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Actionarii Alumil urmeaza sa discute propunerile administratorilor intr-o viitoare AGA, potrivit unui raport transmis joi Bursei. De asemenea, compania a anuntat ca a semnat un contract de executie de lucrari cu firma Egnatia Rom, avand ca obiect realizarea unei hale industriale de productie si depozitare in cadrul proiectului de constructie a unei fabrici de prelucrare a aluminiului, pentru suma totala de 10,7 milioane lei (2,4 milioane euro), potrivit Mediafax.

Durata totala de executie este de 161 zile calendaristice de la data primirii ordinului de incepere a lucrarilor.

Cifra de afaceri a producatorului de sisteme de aluminiu a crescut cu 9% anul trecut, la 74 milioane lei (17,4 milioane euro), iar profitul a urcat cu 71%, la 3,6 milioane lei (869.000 de euro).

Compania face parte din grupul Alumil din Grecia, care controleaza 55,9% din actiuni. Presedintele Consiliului de Administratie si directorul general al companiei din Romania, Michail Sotiriou, detine 23,95% din actiuni.

Cel mai recent transfer cu actiunile Alumil s-a realizat marti la un pret de 1,1 lei. La aceasta cotatie, compania are o capitalizare de 34,37 milioane lei (7,8 milioane euro).